- Resett - https://resett.no -

Klart for politisk stevne i Arendal

Det blir kalt både demokratisk dansegulv og elitefest. Over 100.000 besøkende ventes til den politiske festivalen Arendalsuka.

Det hele starter mandag, med NRKs partilederdebatt som et høydepunkt. Gjennom uka strømmer det som kan krype og gå av norske politikere, organisasjonsfolk, samfunnstopper, lobbyister og politiske journalister til den lille sørlandsbyen.

Sentrum er stappfull av stands. Utesteder, kafeer og hoteller er fullbooket med debatter og seminarer, i tillegg til provisoriske møteplasser på båter og i telt.

annonse

Arrangementet setter i år ny rekord med over 1.200 arrangementer og over 500 deltakende organisasjoner, bedrifter og andre aktører, forteller leder av programkomiteen, Øystein Djupedal.

Han mener årets hovedprogram er det beste Arendalsuka noen gang har hatt og trekker fram debatter om bompenger, gjengkriminalitet og om det internasjonale samarbeidet har spilt fallitt som høydepunkt.

– Det blir også en spennende samtale mellom Gro Harlem Brundtland og Nelson Mandelas enke Graca Machel torsdag, og kulturprogrammet er større enn noen gang tidligere, forteller han.

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474