- Resett - https://resett.no -

Ordføreren: – Beste Arendalsuke noensinne

Årets store politiske festival er over, og Arendalsuka går i gang med å finne den nye lederen som skal overta etter Øystein Djupedal.

Til tross for de store menneskemengdene som nesten har gjort det umulig å komme seg fram til tider, har ordfører i Arendal, Robert Cornels Nordli (Ap), ingen planer om å begrense eller gjøre uka mindre i framtiden. Han anslår at det har vært flere besøkende og deltakere enn under tidligere Arendalsuker.

– Dette er det beste arrangementet vi har hatt noensinne, sier Nordli. Han er også leder av rådet for Arendalsuka. De endelige besøksstallene er så langt ikke kjent.

annonse

Arendalsuka startet med den TV-overførte partilederdebatten mandag. I løpet av uka har det vært over 1.200 arrangementer og debatter, og fredag pakkes teltene ned for denne gangen.

Styret begynner nå arbeidet med å finne en ny festivalleder som skal overta etter Øystein Djupedal, som går av ved nyttår.

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474