Per Sandberg. Arkivfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

– Journalister må tåle å høre at de er drittsekker, sier Per Sandberg.

For omlag et år siden kom Per Sandberg og hans samboer Bahareh Letnes med krass kritikk til norske medier og journalister under en pressekonferanse i Arendal.

Sandberg sa blant annet at norske medier spredde løgnaktige nyheter, og truet med å gå til søksmål mot journalister.

annonse

Mandag denne uken sto Sandberg foran et samlet pressekorps, men denne ganen for å promotere sin og samboeren Letnes sin deltakelse i den nye sesongen av det populære programmet «Charterfeber».

– Jeg går aldri rundt og bærer nag til noen. Men jeg hadde et behov for å si ifra hvor skapet skulle stå. Det fikk jeg gjort, så nå er pulsen nede på normal igjen, sier Sandberg på Medier24.

Les også: Pengeinnsamler: – Hvis noen ser Lars Akerhaug brenne, vennligst ikke piss på han

Må tåle kritikk 

annonse

Sandberg sier han har i dag samme holdning til pressen som for ett år siden.

– For å være helt ærlig, så er det ingen forskjell på det. Jeg har drevet med politikk i 30 år, og jeg tror de fleste journalistene i Norge vet at jeg er bunn ærlig og ekte i alt jeg foretar meg. Også journalister må tåle å høre at de er en drittsekk en gang i blant. Og vi politikere må også tåle å høre – fra journalistene – at vi er noen drittsekker, sier Sandberg

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon