Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Vi er alle enige om at angrep på ethvert gudshus er utilgivelig og media viser oss bilder av en forstyrret ung nordmann med to blåveiser, som i tillegg har et drap av ett familiemedlem å svare for.

Etterhvert fremstår reaksjoner på dette moskeeangrepet meget ubalansert og hysterisk,
hendelsen brukes for det den er verdt og mange nordmenn fremstilles urettvis som høyreekstreme, fulle i hat og klare til å utføre ugjerninger

Kritikk av islam er overhodet ikke lenger ønskelig og betegnes nå som hat mot muslimer, jeg føler det blir rett og slett for mye når det stilles politivakt eller borgervern rundt moskeer flere steder i landet, noe som forsterker dette uvirkelige vrengebilde.

annonse

Vi kan takke våre politikere og MSM som har hauset dette opp og skapt en status om at det nærmes er livsfarlig å være muslim i Kongeriket.

Hva med litt fokus på det virkelige problemene, hva med litt omtanke og medfølelse til norske voldsofre som sliter med livet sitt etter møte med kriminelle og voldelige innvandrere?

Jeg må ta et forbehold, men jeg er ikke kjent med at muslimer i Norge er særlig utsatt for vold fra etniske nordmenn. I motsatt fall er listen lang og jeg er redd for at vi nordmenn har langt mer å frykte.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon