Tommy Brøske holdt onsdag pressekonferanse i forbindelse med forsvinningen av Anne-Elisabeth Hagen. Her viser han fram et skomønster som er aktuelt i forbindelse med salen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet har mottatt flere tips etter at de gikk ut med bilder av et skoavtrykk funnet i hjemmet til forsvunne Anne-Elisabeth Hagen.

Noen av tipsene handler om sko, men også om andre forhold, opplyser politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt i en pressemelding.

Han vil ikke gå nærmere inn på hva disse tipsene dreier seg om, men sier at de håpet på en bedre respons enn de har fått til nå.

annonse

– Vi gjentar derfor budskapet om at vi ønsker å komme i kontakt med alle som har kjøpt Sprox-sko hos Sparkjøp, kontant, og i størrelsene 44 til 46, om å ta kontakt med politiet, sier Brøske.

Hagen forsvant fra hjemmet sitt 31. oktober i fjor. Politiet gikk først ut med informasjon om saken 9. januar i år. Politiet opplyste da om at hun trolig var bortført, men sa like før sommeren at de mener hun kan være drept og at bortføringen er iscenesatt for å skjule drapet.

Politiet gikk onsdag ut med bilder av et skoavtrykk som er funnet inne i boligen.

– Dette avtrykket er det eneste der vi så langt ikke har klart å identifisere en eier eller bruker. Avtrykket er funnet på et sted som tilsier at det tilhører en gjerningsperson, sa Brøske onsdag.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon