USAs President Donald Trump anklages for å være ansvarlig for folkemord. Foto:Alastair Pike / AFP
annonse
annonse

Dr. Allen Frances får mikrofon av CNN, for å påstå at Donald Trump har flere dødsfall på samvittigheten enn Hitler, Stalin og Mao.

Allen J. Frances er en amerikansk psykiater. Frances tidlige karriere var ved Cornell University, hvor han etterhvert ble professor. I 1991 ble han leder for avdelingen for psykiatri ved Duke University. Nå har han blitt intervjuet av CNN.

Frances liker ikke at folk sammenligner Trump med pasienter som har mentale problemer:

annonse

– Jeg har kjent tusenvis av pasienter, nesten alle har oppført seg bra. Trump er ikke en av disse. Å sammenligne mentalt syke med Trump er en fryktelig fornærmelse (mot de mentalt syke) og de har nok av problemer og stigmaer i utgangspunktet.

– Å kalle Trump gal (crazy) skjuler det faktum at det er vi som er gale som har valgt ham, og enda galere som lar ham fortsette og utføre sin politikk.

– Trump er en like ødeleggende person som Hitler, Stalin og Mao i det siste århundret. Han kan være ansvarlig for flere millioner døde enn dem.

Les også: Dagbladet på lederplass: – Donald Trump er en rasist

annonse

CNN-journalist Brian Stelter får kritikk for å ikke irettesette påstandene fra Frances, men skylder på at han ikke hørte hva som ble sagt.

Her kan du se intervjuet med Dr. Allen Frances:

https://www.youtube.com/watch?v=lZHXAuauVWU

 

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon