- Resett - https://resett.no -

Fant egen katt hodeløs i nærområdet 

Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / SCANPIX

Et ektepar fant sin katt hodeløs ikke langt fra inngangsdøren sin. Den groteske halshuggingen skal være utført av et menneske.

Søndag formiddag var Torill Almerud fra Skjetten og hennes mann på leting etter katten sin Trixie, som hadde vært borte i noen få timer. 60 meter fra inngangsdøren sin, midt i et boligområde med barn og andre dyr, finner de til slutt katten, uten hode, og uten tegn til blodspor.

– Dette er en grusom handling. Jeg er helt ødelagt, og orker ikke å spise eller være ute blant mennesker. Jeg vil komme til bunns i dette. Trixie får jeg aldri tilbake, men det er mange andre å redde, sier Almerud til Dagbladet [1].

annonse

Les også: Pinnsvin steinet til døde i Malmø – politiet vil ikke etterforske [2]

Utført av mennesker

Til tross for iherdig leting har hun ikke funnet kattens hode. Kroppen ble undersøkt dagen etter av dyrlege Monica Hansen ved Romsås dyreklinikk, som ble sjokkert da hun oppdaget at halshuggingen på katten må ha blitt utført av et menneske. Katten hadde ingen andre skader på kroppen. Sårkanten rundt hodet var pen, uten tegn til tygge- eller biteskader. Hansen tror derfor at katten har blitt slått bevisstløs, eller drept, før noen kuttet av hodet.

annonse

Flere katter er savnet

Hendelsen bekymrer Grete Bøhnsdalen fra organisasjonen Katter i Nød, fordi flere katter i området er savnet.

– Nesten hver uke har en katt blitt meldt savnet. Jeg frykter det samme kan skje med dem, sier hun til Dagbladet.

Katter i Nød har i et innlegg på sin Facebook-side [3] offentliggjort at det utloves en dusør på 50 000 kroner til den som varsler om tips i saken. 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474