Fra filmen 1984 lagd i 1956. Foto av Columbia/Kobal/REX
annonse
annonse

Denne artikkelen beskriver det uhyggelig faktum at «klimabrølet» er som tatt rett ut av Orwells fremtidsdystopi «1984». Hvor rasjonelle argumenter må vike for den totalitære maktlengsel.

«I neste sekund kom en redselsfull, skjærende låt, som om en eller annen gigantisk maskin gikk med full fart uten smurning, fra den store fjernskjermen i den andre enden av rommet. Det var en låt som fikk det til å isne i tennene på en og håret til å reise seg på ens hode. Hatet hadde begynt».

I George Orwells «1984» står «Tominuttershatet» sentralt. Folket samles foran sine toveis fjernskjermer, dem de også overvåkes gjennom, for å hate «den store Folkefiende» Goldstein i to minutter, hver dag. 

annonse

Absurde påstander slynges ut av «folkefienden», disse skal automatisk skape frykt og raseri, og uten å tenke skal folkene som ser dette, være med og hate dem som motarbeider Partiet. 

«Goldstein leverte sitt vanlige giftige angrep på Partiets læresetninger, et angrep som var så overdrevent og bakvendt at et barn kunne gjennomskue det, men samtidig også så pass troverdig at andre mennesker, mindre sindige enn en selv, kunne ta det for god fisk».

«Hatet hadde ikke vart i tredve sekunder før halvdelen av forsamlingen kom med ubeherskede uttrykk av raseri».

«I Hatets annet minutt steg det til vanvidd. Folk hoppet opp og ned på stolene og skrek av fulle lunger…»

annonse

«Det forferdelige ved Tominuttershatet var ikke at en var nødt til å spille en rolle under det, men det stikk motsatte, at det var uråd å la være å slutte seg til. Før tredve sekunder var gått, var ethvert påskudd alltid unødvendig».

Orwell beskriver propagandaens virkning i et totalitært samfunn mot en fiende som «alltid» er der. Fienden er nødvendig for å holde folket i konstant unntakstilstand. Det er alltid krisesituasjon. Slik unnskyldes samfunnets begredelige tilstand, dårlige varer, mangel på alt. 

Les også: 70 år siden George Orwells «1984» kom ut

Nå har det totalitære omfavnet Europa igjen. I snart 75 år har vest-Europa sluppet de hysteriske massemønstringene til fordel for en diktator og hans militærmakt, mens øst-Europa i det minste har sluppet dette de siste 30 årene. Nå har dette gjenoppstått i vest-Europa, og det merkelige er at diktatorene har en enorm oppslutning i folket, til tross for at skoleungdom reiser til Auschwitz og lærer «Aldri mer!».

For nå skal det på nytt brøles for diktatoren, brøles for forfølgelse av annerledes tenkende, brøles for at alt som finnes av penger blant folk skal samles inn og sendes til FN, brøles for å ødelegge enhver frihet menneskene har. Den brungrønne klimafascismen mønstrer en hel generasjon ungdommer, godt oppdratt til å angi til «klimapolitiet» alle som tenker gammeldags, synes godt om olje-utvinning, liker å kjøre bil og ta fly, liker å spise kjøtt. Listen over syndige gjerninger er uendelig, for lik Djevelen selv er menneskets overgrepslyst og blodtørst uslokkelig.

annonse

«Klimaet» må temmes. CO2-molekylet som forårsaker alt mulig fra hetebølger til havstigning til regnskurer og lyn og torden, som sikkert gjør kvinner ufruktbare og menn impotente, familier fattige, dyrelivet utryddet og naturen ødelagt, skal forfølges og pumpes ned i jordas indre. Både ungdommer og voksne har klimaangst, en angst for det uutsigelige i det demoniske CO2-molekyl som er overalt. 

Klimafascistene har for lengst forlatt virkeligheten og rasjonaliteten. De er like enkle å diskutere med som en toåring som slår seg vrang fordi han ikke får godteri i i butikken. Nå skal de attpåtil brøle heller enn diskutere. For en klimafascist er makt = rett.

Dette viser at alle de oppkonstruerte løgnene om klima ikke virker på størsteparten av befolkningen. 

Vi aner at blodrøde farger på værkartet muligens er å overdrive mer enn en smule, at vi skal påvirkes gjennom følelser heller enn fakta til å støtte politikernes knefall for den politisk korrekte klimasak. Vi aner at om Grønland smelter et par uker om sommeren så fryser den til de 50 andre ukene. Vi aner at regnskogen ikke brenner opp likevel, og at det er ca 2 promille som brenner, slik at om man forutsetter at der ikke er gjenvekst, så bruker regnskogen 500 år på å brenne opp. Men siden gjenveksten er større enn 2 promille per år, så aner vi at det er NOE som politikerne og ekspertene ikke forteller oss.

Les også: Er du en av de hundre tusen idiotene som skal brøle for 0,003 grader Celsius på fredag?

Men dette er ikke hovedgrunnen til klimabrølet. 

Hovedgrunnen til Klimabrølet er ganske enkel. Uansett hvor mye som betales til klimakvoter og klimatiltak, SÅ VIRKER DET IKKE. Teorien er feil, og færre CO2-molekyler gjør ingen ting fra eller til på temperatur, havnivå, osv osv osv.

Vi betaler billiarder i klimatiltak i verden, til absolutt ingen nytte. Pengene går rett i lomma på kapitalister og politikere som beriker seg selv og kompisene sine. Men de dumme politikerne fortsetter å bevilge til det ene absurde tiltak etter det andre, hvor de overgår hverandre i grønnhet, det grønne skiftet, det bærekraftige samfunnet og annen tanketom svada.

annonse

Og de Troende Klimasynderne blir sinte fordi de ser at dette ikke hjelper, og de aner ikke hvorfor. De tror rett og slett at bare man betaler nok, så vil temperaturen gå ned. Og nå skal de brøle for å få oss til å betale så mye til «klimatiltak» at temperaturen går ned så det monner.

Det minner meg om en gang onkel Skrue ble saksøkt for å ha ødelagt helsen til en ekkel fyr ved navn Skalpnik, høsten 1965.

Skrue styrtet flyet sitt under landing, med en last av parykker på vei til Andeby, da lasten forskjøv seg. Skalpnik så dette, kravlet inn mellom parykkene, ble funnet av ryddegjengen som ble tilkalt, hevdet at han hadde fått ødelagt helsen og måtte nyse ustanselig siden alle i Andeby bar parykker, og forlangte erstatning. I rettssalen har juryen medfølelse med saksøkeren:

«La oss komme til saken. Skal vi innrømme den arme, nysende fyren den erstatningen han søker?»

«Han ber om en maksimalliion kroner! Hvor mye er egentlig det?»

«Vet ikke, men det høres rimelig i betraktning av at Skrues formue er på ni hundre fantasillioner, seks hundre dobbeldekadillioner, åtte hundre kumquatrillioner …»

«Jo, jo du sier noe!»

Juryen innrømmer Herr Skalpnik en maksimallion av Herr Skrues store formue. Skrue spør: «Er det noen som har regnet ut hvor mye en maksimallion er?» For det har ingen tenkt på.

Elektronhjernen har regnet ut at «En maksimallion er ni hundre ganger mer penger enn det finnes i verden, ærede Dommer!»

Da svarer Dommeren: «Da kan ingen beskylde den juryen for å være smålig iallfall! Neste sak!»

Klimajuryen i Norge har som klimajuryen i andre vestlige land gått hen og tilkjent Klimasakens Skalpnik-skurker mer penger enn det finnes i verden. Vi må som Skrue arbeide til vår dødsdag med å skaffe tilveie penger til den umettelige klima-avguden. Dommerne, politikerne på Stortinget, synes det er helt greit, for da er de ihvertfall ikke smålige, og det er jo det som teller, ikke sant?

Velkommen til «viljens triumf» over intellektet, over den intelligente debatt, over den vitenskapelige metode, velkommen til propagandaens triumf, velkommen, Leni Riefenstahl. Du hadde vært stolt av klimabrølerne.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon