Pressekonferanse med politiinspektør Tommy Brøske i forbindelse med forsvinningen av Anne-Elisabeth Hagen. Her viser han fram et skomønster som er aktuelt i forbindelse med saken. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse

Fredag gjorde politiet nye undersøkelser i Tom og Anne-Elisabeth Hagens bolig på Lørenskog, skriver Romerikes Blad.

Politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt bekrefter overfor avisa at politiet gjorde undersøkelser med samme formål som tidligere. Han avkrefter at undersøkelsene har sammenheng med skoavtrykket som politiet ba om å få tips om tidligere denne uka.

– Det er snakk om oppfølging av tidligere undersøkelser der vi har behov for å være på adressen, sier han.

annonse

Politiet har mottatt flere tips etter at de gikk ut med bilder av et skoavtrykk funnet i hjemmet til forsvunne Anne-Elisabeth Hagen. Noen av tipsene handler om sko, men tipsene handler også om andre forhold.

Torsdag sa Brøske at politiet hadde håpet på bedre respons etter pressekonferansen hvor de la fram skoavtrykket.

Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem i Sloraveien på Fjellhammer i Lørenskog 31. oktober 2018. Ti uker senere, 9. januar i år, gikk politiet ut offentlig og bekreftet at hun hadde forsvunnet.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.