Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Nå som høsten står for døra og bladene skifter farge snakkes det ennå om det grønne skiftet.

Hadde det bare vært valgkamp så kunne vi ha fått fred etterpå. Men troen på at verdens undergang er nær har satt seg godt fast, og det hjelper ikke med argumenter.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Kjørte Audun Lysbakken grønn regjeringsbil den korte stunden han satt i regjering, før han måtte gå i vanære på grunn av korrupsjon?

annonse

Les også: Lysbakken langer ut mot Venstre: – Valgte svart regjeringsbil foran grønn miljøpolitikk

 

REUTERS/Terje Solsvik

For oss vanlige mennesker langt der nede så høres miljøutgiftene ut som fantasisummer, men for Ola Elvestuen vokser penger på trær. Og da er det bare å plante nye.

Les også: Investerer 2,3 milliarder i ulønnsomt havvindprosjekt

annonse

 

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Trine Skei Grande gir seg neppe frivillig, politikk dreier seg tross alt om makt. Har man makt, så er det nok det aller siste man gir slipp på. De må nok gi henne et bein, kanskje en FN-jobb. Der hun kan passe på at det blir bomringer i hele verden.

Les også: Tror Skei Grande må gå

 

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

De som leser Resett har nok fått med seg at Eivind Trædals bedre halvdel elsker bomringer. Trofast som hun er, kutter ikke Lan Marie Berg ut det hun elsker aller høyest i livet

annonse

Les også: Uaktuelt for MDG å kutte i bompenger

 

 

Sjefredaktør i VG, Gard Steiro, under behandlingen av klagen på VGs dekning av den omstridte dansevideoen til Trond Giske i Pressens Faglige Utvalg (PFU). Foto: NTB scanpix
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

VGs redaktør Gard Steiro har gått et veldig langt stykke over streken. Så langt at en skulle tro han falt ned i stupet. Men han sitter like trygt i sjefsstolen, og forventer at kundene legger saken bak seg og ser fremover.

Les også: Kjetil Rolness om VG-redaktør: –Ville han ha blitt sittende som sjef for en annen bedrift, i en annen bransje?

 

Berg-Rusten, Ole / NTB scanpix

Hva om Arbeiderpartiet hadde hatt en leder som var en arbeider? Da kunne vi ha blitt meget mye fritatt for nyheter om Jonas Gahr Støres økonomiske spekulasjoner. At han bare forvalter sin arv, en fabrikkeierarv?

Les også: Brundtland mener Støre har hatt uflaks

Bruduljene startet med Resetts sommerfest i forrige uke. Der lot Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk seg fotografere med Resetts Shurika Hansen. Det skulle han ikke ha gjort, i hvert fall ifølge Vårt Lands Alf Gjøsund, som denne uken kom med skarp kritikk av Selbekk.

– Jeg kommer til å fortsett å gå på de arrangementene jeg vil og holde frem med å være meg selv der, også om det ikke måtte passe for tilsynet for god lyserød kristelig smak, skriver Selbekk, i et svar til religion- og debattredaktør Alf Gjøsund.

Les også: Vebjørn Selbekk slår tilbake mot Vårt Land-kritikk etter Resett-fest

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon