Flere tusen mennesker deltok i klimabrølet i Oslo fredag. Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

Som kjent var det mange som deltok i klimabrølet over hele landet i går.

Klimafuten var til stede og samlet inn økt CO2 utslipp i forbindelse med arrangementet. Som følge av klimabrølernes kroppslige anstrengelser var det uunngåelig at store mengder gass kom ut bak på hver enkelt. Dette ga mer skadelig luft fra brølernes tarmer, enn hele Norges besetning av storfe greier å produsere på en uke. Klimafuten sier til Resett at det vil koste den enkelte deltager.

Prisen på tarmgass

annonse

Rapporten viser at SVs Audun Lysbakken vil være deltageren som får den høyeste regningen fra klimafutens kontor. I tillegg til å slippe mer gass enn de fleste, (målingene viste at han hadde spist kål under middagen dagen før) etterlot han seg et betydelig klimaavtrykk ved å bruke fly fra Tromsø til Trondheim. – Han kunne ha brølt i Tromsø og sluppet billigere fra det, fremholder klimafutens øverste sjef Brøl Gasser Se O’ Toe til Resett. Prisen pr. tarmgassutslipp er satt til kr. 49,- + mva. I snitt slapp hver deltager luft fire ganger.

Les også: Er du en av de hundre tusen idiotene som skal brøle for 0,003 grader Celsius på fredag?

Registrerte deltagerne

annonse

Klimafutens mannskap brukte sitt nyinnkjøpte skimmerutstyr til å registrere mobiltelefonene til de tilstedeværende. Informasjonen ble lastet opp automatisk til en database som er programmert til å fakturere hver enkelt i samarbeid med teleselskapene. – Beholderne vi har samlet gassene i, vil bli lagret på Lan Marie Bergs kontor inntil videre. Næringen i beholderne vil bli høyst nødvendig for de mange tusen trærne hun skal plante i Oslo by de neste månedene, sier herr Gasser Se O’ Toe.

Hva skal pengene brukes til?

Foreløpige beregninger anslår inntektene fra klimabrøl-arrangementet til 220 millioner kroner. – 50 prosent skal investeres i et klimafond som får som hovedoppgave å promotere flere arrangement av samme innbringende kaliber, brøler Gasser Se O’ Toe begeistret. – Klimahysterikerne kan søke fondet om støtte til kjøp av klimakvoter og lykkepiller til behandling av flyskam når de reiser rundt i verden for å redde jordkloden.

40 prosent av fondet overføres til psykiatrien og øremerkes innkjøp av valium til å behandle el-bil eiere for rekkeviddeangst, og barn for klimaangst. 10 prosent av fondets midler skal gå til lindrende hjelp til biafraungene som utvinner kobolt til el-biler og alt annet nymotens utstyr som brukes til å utsette dommedag. De skal vite at de har bidratt til menneskeheten før de små hjertene deres slutter å slå, avslutter Brøl Gasser Se O’Toe med tårer i øynene.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon