Illustrasjonsbilde. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix
annonse
annonse

14. april 2018 tok David Buckel sitt eget liv som en protest mot det han mente var en pågående ødeleggelse av miljøet, særlig myntet på den fossile energiproduksjon. Han brente seg selv til døde ved bruk av fossil væske. Ekstrem symbolikk.

Nettavisen Resett har nesten som eneste nyhetsmedium et kritisk blikk på det enorme og ensidige fokus på menneskeskapt global oppvarming. Bl.a har Helge Lurås stilt seg svært kritisk til NRKs regelrette skremselspropaganda rettet mot barn. Tidligere har det vært et fokus på klimaforskere som sliter med og barn som lider av klimaangst.

Det er en nær sammenheng mellom angst og depresjon, svært mange som opplever en angstlidelse opplever før eller senere også en depresjon. Depresjon er en psykisk lidelse som kan disponere for selvmordstanker og i verste fall det fullbyrdede selvmord.

annonse

Hva gjør vi hvis vi fremover får barn eller ungdom (og voksne) som tar sitt eget liv i håpløshet over fremtiden og av frykten for menneskeskapte forestillinger om katastrofene som venter?

Den massesuggesjon som nå preger vårt og andre samfunn er så skremmende, i særdeleshet på vegne av barn og ungdom, at ord blir fattige. Vil vi virkelig gjøre dette mot barn og ungdom? Er det noen myndighetspersoner og andre «seriøse» samfunnsaktører som i det hele tatt ser seg i speilet og tenker over hva slags paniske tilstander som er i ferd med å utvikle seg?

Les og del igjen og igjen Helge Lurås sin kommentar Er du en av de hundre tusen idiotene som skal brøle for 0,003 grader Celsius på fredagMer enn noen gang trengs det realistiske betraktninger rundt klimaspørsmålet. Det er derfor oppløftende at nevnte kommentar allerede er delt omtrent like mange ganger som antall fremmøtte til det svært samfunnsdestruktive arrangementet «Klimabrølet».

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon