Muhammed Shoaib Sultan kan smile bredt etter å ha blitt politisk kjendis i Norge. Han har hatt gulljobber på rekke og rad, men likevel er det ting med Norge han lar seg provosere over. Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

Mohammad Shoaib Sultan (MDG) bruker statsstøttede Antirasistisk Senter til å fyre løs mot kommentarfeltet til Resett. Hvem tror han at han er?

Det begynner å bli veldig provoserende å høre påstander fra innvandrere om hvor fremmedfiendtlige nordmenn er. I forrige uke gikk den somaliske innvandreren, og SV-politiker, Marian Hussein til angrep på nordmenn for å være rasistiske. Hun omtalte det som «#norskrasisme».

Mange innvandrere setter pris på Norge og nordmenn. Og noen av dem jobber i Resett. Men det finnes dessverre en del andre innvandrere de siste årene som har blitt båret frem av den etablerte pressen i det de har slengt med leppa om hvor fælt det er i Norge. At det er så mye rasisme her i dette landet som har tatt imot nesten én million innvandrere de siste førti år og som gir rikelige statsstøtte til at de skal få praktisere sin tro.

annonse

Rasisme-stemplingen har blitt et samfunnsproblem, siden også norske sosialister i maktposisjoner fyrer opp sine egne i denne generaliseringen.

Knytter massemorder til kommentarfeltet

Resett blir stemplet som en «formidler av hat» av den kristne avisen Vårt Land. VG kaller oss «høyreradikale». Den siste i rekka til å angripe oss er den statsstøttede organisasjonen Antirasistisk Senter.

annonse

Mohammad Shoaib Sultan har gjort det til sin kamp å sverte kommentarfeltet til Resett. I en ny kommentar, publisert av statsstøtte Antirasistisk Senter, knytter han en massemorder i New Zealand til de som kommenterer under Resetts nyhetssaker.

– Men så kommer kommentarfeltet, Resetts anonyme lesere, og går et par dager rundt i ring. Hvis noen skulle være i tvil om hvorvidt raseteorier fortsatt lever her i landet, så sjekk kommentarfeltet her.

– Her finnes nemlig både forestillingene om at utenlandsadopterte ikke kan være «fullt ut norske, biologisk sett», ideer som kobler biologi og IQ, og konspirasjonsteorien om befolkningsutskifting, noe som også ble fremmet av terroristen i New Zealand, altså en tanke om at det finnes en bevisst plan om å skifte ut den europeiske befolkningen gjennom innvandring fra andre land.

– Det modereres, og noen støtter også de utenlandsadoptertes syn på rasisme. Moderator sletter 5-6 kommentarer. Det skjer raskt, og det ligger igjen kommentarer som «Huff nei den var stygg. Fjern den frivillig og hev nivået på forumet». Antakeligvis fjernes det som rammes av straffelovgivningen, mens det som er rett oppunder får stå, skriver han i en kommentar.

Hvem tror denne Sultan at han er? Hvorfor kan en pakistansk innvandrer komme med slike uttalelser og slippe unna med det uten at media stiller han til veggs? Har denne mannen mer rett å ytre seg enn andre i dette landet?

En ufin, men lovlig ytring skrevet i Resetts kommentarfelt, blir ofte hovedoppslag hos Dagbladet og de andre. Politikere blir kvalme. Men Sultan kan skrive det han vil uten at de samme journalistene reagerer.

Les også: Dagbladet-spaltist vil «ta tak i kommentarfeltene som skremmer vettet av henne»

Det nyeste kommentarfelt-angrepet er bare en av få fra Mohammad Shoaib Sultan. I februar skrev han om «uærlige Resett», der han lot seg provosere over kommentarer som ikke brøt norsk lov, få slippe til i kommentarfeltet. Lovlige ytringer er med andre ord et problem for statsstøtte Antirasistisk Senter.

annonse

Denne organisasjonen blir finansiert av de samme folkene som skriver i ytringsfrihetens navn i kommentarfeltet til Resett. De slipper til en person, født i Pakistan, som omtaler på de samme skattebetalerne i nedverdigende ordelag og setter de i samme bås som en massemorder.

Les også: – Resett er fascistisk, sier Sultan som mener homofili er en synd

Media trekker opp innvandrere

Denne Sultan er frekkhetens nådegave. Han har fått alt han kan peke på i Norge. Han har hoppet fra Islamsk Råd Norge, til Antirasistisk Senter, til sin nåværende gulljobb hos Norsk Folkehjelp. Han tjener mer enn de fleste og lever det gode liv i Norge. Et liv han bare kunne drømme om hvis han var bosatt i Pakistan.

Men er det takknemlighet å spore? Nei! Det eneste han kan bruke jobbdagen til er å fortelle hvor fæle vi nordmenn er. Han, og de andre utakknemlige innvandrerne, som skriker og hyler hvor rasistiske vi er, kan si hva de vil uten at media reagerer.

All denne rasist-stemplingen fra innvandrere i sentrale posisjoner med makt i Norge har blitt et stort sammfunnsproblem. Den etablerte norske pressen er uten tvil medskyldige.

De kaller Resett for høyreradikale og bidrar til å holde dette Resett/kommentarfelthatet levende. I mange tilfeller trekker den etablerte pressen opp disse utakknemlige innvandrerne som hyler og skriker om rasisme i et av verdens minst rasistiske land.

VG er en av de som trekker de opp. Når de stempler Resett som høyreradikale, så har de banet vei for at slike som Sultan kan fortsette anti-Resett-kampanjen.

Ytringsfrihet er valgets viktigste sak

Vi har ytringsfrihet i Norge, Mohammad Sultan. Ytringsfrihet for alle. Enten du liker det eller ikke.

Den norske grunnloven ble skrevet lenge før du kom til Norge. Det er på tide du setter deg inn i hva som står om ytringsfrihet i landet som tok i mot deg med åpne armer, og som har gitt deg alt du kan drømme om.

annonse

Nok er nok. Jeg forventer at politikere som ønsker å stå opp for ytringsfriheten deler denne kommentaren. Ytringsfriheten er under press og folk som Mohammad Shoaib Sultan jobber for å stenge ned ytringsfriheten til de som ytrer noe de selv ikke liker. Dette på en nettside som er støttet av norske skattebetalere! Sultan fremstår som en farlig mann med makt i Norge. En mann som er i mot en av grunnlovens viktigste paragrafer.

Det finnes heldigvis bedre integrerte innvandrere og mer takknemlige mennesker enn Sultan, og de gir fortsatt håp. Jeg forventer at MSM gir bedre plass til disse mer takknemlige og høflige stemmene i fremtiden. Da blir kanskje vennligheten bedre på alle sider.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon