- Resett - https://resett.no -

Hane drepte kvinne som sanket egg i Australia

En hane angrep og tok livet av en eldre kvinne som sanket egg på gården sin sør i Australia. Hun døde av blødning fra åreknuter, konkluderer en patolog.

Den 76 år gamle kvinnen hadde gått inn i hønsegården på eiendommen sin i delstaten South Australia. Der ble hun angrepet av en aggressiv hane som hakket henne i den nedre delen av det ene beinet. Det førte til blødning fra åreknuter, og hun døde, konkluderer patologiprofessor Roger Byard ved Adelaide University.

Det er viktig at folk forstår faren ved blødning fra åreknuter, skriver han i en studie som er publisert i Journal of Forensic Science, Medicine and Pathology. Studien fokuserer på risikoen som eldre mennesker med åreknuter står overfor.

annonse

– Denne saken gjorde oss i stand til å innse hvor sårbare de eldre er. Det er svært enkelt å gjøre skade på åreknuter, sier Byard til den australske kringkasteren ABC mandag.

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474