Statsminister og Høyre-leder Erna Solberg har et tett program når hun legger ut på en to dagers valgkampturné til Nord-Norge, Vestlandet og Sørlandet mandag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

Statsminister Erna Solberg (H) legger mandag ut på en to dager lang valgkampturné til utvalgte byer og steder i Nord-Norge, Vestlandet og på Sørlandet.

Solberg starter turen i Tromsø, hvor hun sammen med samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde (Frp) skal få en orientering om redningshelikopterberedskapen i Nord-Norge mandag formiddag. Senere på dagen skal Høyre-lederen stå på stand og møte folk på kjøpesenteret Lekta.

Turen går så videre til Bodø, hvor Solberg blant annet skal besøker stiftelsen FIRST Scandinavia, som jobber med å stimulere barn og unges interesse for realfag. Sammen med samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) besøker hun også Mind-senteret, som blant annet jobber med trafikktrygghet blant unge. Mandagen avsluttes med studentpils på et utsted i Ålesund, der hun skal drikke øl med studenter og svare på deres spørsmål.

annonse

Etter et besøk på Fagskolen i Ålesund tirsdag morgen, går turen videre til Karmøy, hvor hun blant annet skal besøke Marine Aluminium i Avaldsnes. Her skal Solberg få en demonstrasjon av verdens første selvkjørende teleskopiske gangbro. Deretter besøker statsministeren Skåredalen skole i Haugesund

Dagen avsluttes i og rundt Kristiansand, der Solberg blant annet skal spille fotball sammen med barn ved Sukkervann idrettsanlegg.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon