Statsminister og Høyre-leder Erna Solberg har et tett program når hun legger ut på en to dagers valgkampturné til Nord-Norge, Vestlandet og Sørlandet mandag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Statsminister Erna Solberg (H) legger mandag ut på en to dager lang valgkampturné til utvalgte byer og steder i Nord-Norge, Vestlandet og på Sørlandet.

annonse

Solberg starter turen i Tromsø, hvor hun sammen med samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde (Frp) skal få en orientering om redningshelikopterberedskapen i Nord-Norge mandag formiddag. Senere på dagen skal Høyre-lederen stå på stand og møte folk på kjøpesenteret Lekta.

Turen går så videre til Bodø, hvor Solberg blant annet skal besøker stiftelsen FIRST Scandinavia, som jobber med å stimulere barn og unges interesse for realfag. Sammen med samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) besøker hun også Mind-senteret, som blant annet jobber med trafikktrygghet blant unge. Mandagen avsluttes med studentpils på et utsted i Ålesund, der hun skal drikke øl med studenter og svare på deres spørsmål.

Etter et besøk på Fagskolen i Ålesund tirsdag morgen, går turen videre til Karmøy, hvor hun blant annet skal besøke Marine Aluminium i Avaldsnes. Her skal Solberg få en demonstrasjon av verdens første selvkjørende teleskopiske gangbro. Deretter besøker statsministeren Skåredalen skole i Haugesund

Dagen avsluttes i og rundt Kristiansand, der Solberg blant annet skal spille fotball sammen med barn ved Sukkervann idrettsanlegg.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.