Donald Trump og Sadiq Khan. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst (L) and REUTERS/Clodagh Kilcoyne (R)/File Photos
annonse
annonse

Donald Trump slår tilbake mot Sadiq Khan etter at London-ordføreren hånet presidenten for å ha spilt to runder med golf mens orkanen Dorian var på vei til USA.

Khans uttalelser kom i forbindelse med Trumps beslutning om å avlyse et besøk i Polen for å minnes nazistenes invasjon av landet som utløste andre verdenskrig. Trump ville heller fokusere på Orkanen Dorian som har ødelagt store deler av Bahamas.

– Han er helt klart opptatt med å fikse orkan-problemet ute på golfmatta, sa London-ordføreren til Politico.

annonse

Khan anklaget også Trump for å være en støttespiller for rasister og fascister.

– Trump er en fyr som forsterker rasistiske tweets og forsterker tweets til fascister. Han sier ting som er dypt kritikkverdige. Jeg gjør ikke jobben min hvis jeg ikke roper ut og sier i fra, uttalte Khan.

– Forferdelig ordfører

annonse

Den amerikanske presidenten hamrer nå løs mot Kahn, der han ber ordføreren passe sine egne saker og fokusere på knivepedemien i sin egen by som er helt ute av kontroll.

– Den innkompetente ordføreren i London, Sadiq Khan, ble irritert etter at jeg spilte en veldig rask runde golf i går.

– Kahn bør fokusere på knivepedemien som er totalt ute av kontroll i London. Folk er til og med redde for å gå i gatene. Han er en forferdelig ordfører som burde holde seg unna vår virksomhet!, skriver Trump.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon