Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Jeg reagerte nesten med vantro da Resetts Maria Zähler skrev et dårlig aktivistisk forsvarskriv for FrP, publisert 4. september.

Et FrP som med all sannsynlighet kommer til å gjøre et fortjent elendig valg i år. Ikke bare var det en pro-FrP kommentar, men og et dårlig begrunnet angrep på nye minipartier. Og ikke minst ble mitt parti, Selvstendighetspartiet, nevnt med navn. Jeg vil med dette tilsvar svare på alle argumenter og logiske feilslutninger fra hele kommentaren til Maria.

Først blander Maria sammen FrP på Stortinget og i regjeringen, med FrP på kommunenivå. Problemet er jo at FrP på stortinget ikke er i takt med FrP i kommunene. Det virker jo som at FrP er i strid med seg selv. Hvorfor Maria blander sammen hva som skjer i Stortinget, med årets valg er meg dog en gåte. Og at Maria bekymrer seg for hva FNB måtte finne på i Stortinget, når det er lokalvalg i år, er like merkelig. Man må undre på de politiske kunnskapene til Maria.

annonse

Les også: Tenk dere godt om

Småpartier

Maria bekymrer seg for at mange småpartier vil ødelegge for seg selv og FrP ved et eventuelt stortingsvalg. I tillegg har hun guddommelige egenskaper, som gjør at hun vet hva disse småpartiene tenker. Igjen. Det er nå lokalvalg. Og ingen vet hva disse partier gjør etter valget fram til stortingsvalg om eventuelle samarbeid eller sammenslåinger. Jo, vi vet at disse nye nasjonale småpartier ikke kommer til å støtte FrP i andre spørsmål enn stort sett innvandring. Og knapt nok det, med FrPs nåværende nasjonale politikk på det området. Maria mener at folk kan ødelegge for FrP ved å stemme på disse småpartier, siden de sannsynligvis ikke kommer over den mye omtalte magiske sperregrensen. Sperregrensen er altså ingen «sperregrense» for å komme inn på Stortinget, som mange feilaktig tror. Sperregrensen er for å delta om få være med i konkurransen om de idiotiske 19 utjevningsmandatene. Så Maria vil at folk skal holde for nesen om 2 år, og stemme taktisk for FrP, slik at ikke noen av disse 19 utjevningsmandatene skal risikere å gå til de andre globalistiske partiene på Stortinget.

annonse

Les også: Hva dreier dette valget seg egentlig om?

Samling

Maria sier indirekte at folk som liker konservatisme, frihet og strengere innvandringspolitikk må stemme på FrP. Dette blir jo helt tullerusk. FrP er ikke konservative. De stemte for å forandre på grunnlovens paragraf 100, og stemte inn paragraf 185 og 135a. Frihet my ass. Innvandringspolitikken til FrP er helt klart bedre enn de andre i teorien. Men langt fra bærekraftig. FrP skrøt jo at de hadde tømt overfylte asylmottak med asylsøkere, og fått dem inn i våre mange kommuner. Hva virker best for å overtale lykkejegere fra å komme? Ap-politikk med Åpne grenser og årevis opphold i overfylte asylmottak? Eller FrP poltikk med nesten like åpne grenser, og kort behandlingstid for opphold og lommepenger?

Jeg ser at vi småpartier må komme FrP til unnsetning på Stortinget for å overtale dem til å faktisk jobbe for sin egen vedtatte politikk. Og vi jobber gjerne sammen med dem for å styre Norge i riktig retning. Og hvis de ikke vil, så ser vi gjerne at FrP fortsetter å jobbe seg mot utslettelse slik som Venstre og KrF.

Mitt inntrykk er at FrP, som de andre partier på Stortinget, er en del av embetsverket. De jobber ikke for det norske folk, men seg selv. Hvor mange på Stortinget har hatt en karriere i det private næringsliv? First House og andre firmaer som omtrent bare har offentlige kunder eller indirekte tilgang til offentlige midler teller ikke.

Mitt råd: Stem på det partiet som for deg har den beste poltikken. Ikke prøv å være smart for å stemme taktisk eller på vinnerlaget. Så smart er du ikke.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon