Illustrasjonsbilde. Arkivfoto: Marianne Løvland / NTB scanpix
annonse

I Norge står resettere i en livsviktig kulturkamp hvor vi kjemper for å beholde våre norske, tradisjonelle verdier, vår kristne kulturarv og vår kristne tro. Nå er det kirkevalg på mandag, sammen med det ordnære politiske valget. La oss gå gjennom alternativene.

Mange resettere er medlemmer av Den norske kirke (Dnk), men mange av oss føler seg også fremmedgjort av den hysteriske politiske korrekte linjen som vi ser i Dnk. De presser på oss rosa kompetanse, kirken på pride, i tillegg til at de er besatt av å brunbeise resettere.

Lederne i Dnk har gjort kirken til et politisk galehus hvor det handler mer om å støtte «miljøsaken» og deres agenda for å erstatte evangeliene etter Matteus, Markus, Lukas og Johannes med evangeliet i henhold til Greta Thunberg.

annonse

Mange resettere har blitt desillusjonert, og de har funnet et godt hjem borte fra galskapen under vingene til Helge Lurås og Shurika Hansen i Ytringsfrihetsforbundet(YFO).

Et godt alternativ

Når vi ser at Lars Akerhaug skriver godt om Olav Fykse Tveit, mannen som trolig blir ny kirkeleder og som har vært en forkjemper for islam i Norge, i en artikkel som er delt over 4000 ganger, er YFO et meget godt alternativ.

annonse

Personlig har jeg likevel valgt å bli i kirken på grunn av at jeg klamrer meg til bekjennelsesskriftene i et desperat håp om at kirken igjen skal være kirke, ikke et politisk redskap for ateister og miljøevangelister.

At kirkevalget arrangeres i samme lokaler og på samme dag som de ordinære politiske valgene er en uting, og det viser hvor galt det går når Dnk i så stor grad er politisert. Men når kirkens folk har gjort kirkevalget til en kamparena, håper jeg resettere ser dette som et sted å hvor de kan være kulturkrigere.

Kirke, ikke sirkus

Kjære resetter, selv om du ikke kaller deg personlig kristen, håper jeg at du ser viktigheten av at kirken skal være kirke, ikke et politisk sirkus.

Hvis du er medlem av Dnk, håper jeg du kan stemme på de gode kandidatene som er bevisste på faren med å lefle med islam i Norge, de som mener at Jesus Kristus er et totalt annerledes alternativ med kjærlighet og nåde enn det hatet som foreskrives i Koranen og av Muhammed.

Hvis du vil ha identitetspolitikk, rosa kompetanse, en feminisering av kirken og et miljøhysteri, kan du stemme på Åpen Folkekirke. Hvis du ikke er opptatt av at kirken skal forandre seg noe særlig, kan du stemme på nominasjonskomiteens kandidater.

Men hvis du virkelig vil ta del i kulturkampen for Den norske kirke, gå inn på Bønnelista på bonnelista.no. Her har du kandidater som virkelig forstår hvordan sterke politiske krefter prøver å ødelegge Dnk.

Hvis du er frustrert over utviklingen i Dnk, kan du likevel stemme på Bønnelista og melde deg ut av Dnk etter at du har stemt og inn i Ytringsfrihetsforbundet.

annonse

Godt valg.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse