Venstre-leder Trine Skei Grande under partilederdebatten på Stortinget etter kommune- og fylkesvalget. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse
annonse

Venstres partileder Trine Skei Grande mener det trengs et liberalt parti i Norge som står opp mot politiske krefter, som «ødelegger land etter land i Europa».

– Hva er det som vokser fram? Jo, vi ser at det vokser fram proteksjonistiske partier, énsakspartier, et kommunistisk parti som kommer over det liberale, vi ser en framvekst av en EØS-motstand som vi har sett speilbilder av i en del andre land også, sa Grande da partilederne møttes til debatt på Stortinget på valgnatta.

Hun spør seg hvordan valgresultatet ser ut for observatører utenfor Norge.

annonse

– I dag kjenner jeg at jeg er veldig klar for å drive en ny valgkamp mot de kreftene som vi ser holder på å ødelegge land etter land i Europa, og som vi nå plutselig ser er rådende i Norge. Jeg mener det trengs et liberalt parti for å stå opp mot det.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon