Venstrevridde organisasjoner inviterte til demonstrasjon for riksrett mot Donald Trump. Ingen møtte opp. Capitol, Pixabay
annonse
annonse

Nettsiden  impeachmentaugust.org arrangerte en demonstrasjon i nærheten av Capitol i Washington D.C., for å støtte riksrett (impeachment) mot Donald Trump.

Nettsiden støttes av typisk venstrevridde og anti Trump grupper, som MoveOn, Need to Impeach, Progressive Democrats of America skriver Breitbart.

annonse

Planen var å protestere kl. 12 på mandag, på plenen foran Capitol. Men ingen møtte opp. Ikke en eneste person.

De som organiserte den ikke-eksisterende protesten mener at president Trump og visepresident Pence, samt alle offentlige tjenestemenn i USA, bør fjernes fra sine stillinger og tiltales i en riksrett. De bør dømmes for alvorlig kriminalitet, mened, bestikkelse, skatteunndragelser, forræderi og «kronisk påvirkning av rusmidler».

Donald Trump har «brutt loven, misbrukt presidentens makt og bidratt til hat i vårt land», skriver arrangøren, som lover at protestene skal fortsette over hele landet, tross det manglende oppmøtet.

Nettsiden har fjernet invitasjonen til den mislykkede demonstrasjonen, slik at kun planlagte demonstrasjoner fortsatt kan ses på hjemmesiden.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon