Flere personer ble alvorlig skadd etter en ulykke som involverte denne elgen på E16 ved Nannestad. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet ønsker å komme i kontakt med en mann som var på stedet, der en mann i 30-årene omkom og en ble alvorlig skadd i en frontkollisjon i Nannestad mandag.

Politiet meldte om frontkollisjonen på fylkesvei 120 nord for Nordmokorset klokka 23.43 mandag kveld. I påvente av ambulanse, skal en person ha hatt den ene av to alvorlige skadde personer inne i sin bil. Politiet opplyser natt til tirsdag at de ønsker å komme i kontakt med denne mannen, som de etterlyser som vitne i saken.

– Vedkommende har vært iført en refleksvest og på et tidspunkt hatt ene skadde inne i sin bil i påvente av ambulanse. Ønskelig at du ringer 02800 hvis du er denne mannen, skriver politiet på Twitter klokka 1.35.

annonse

Det var to biler som kolliderte front til front, og en av bilene havnet i grøfta. Det ble utført førstehjelp på stedet, men livet sto ikke til å redde for den ene personen, en mann i 30-årene.

– Det var trolig kun to biler og to personer involvert, men vi kjenner ikke årsak eller ulykkesforløp. En person er alvorlig skadd og er nå fløyet til Ullevål, og en person er erklært død på stedet, sa operasjonsleder i Øst politidistrikt, Finn Håvard Aas til NTB klokka 0.20 til NTB.

Krimteknikere dro til stedet med representanter for Statens vegvesen. Politiet melder klokka 3.03 at pårørende er varslet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon