Foto: Christofer Owe /Resett

I slutten av mars innførte vi en ordning med noen få artikler bak betalingsmur. Dette for å gi oss litt mer forutsigbarhet i økonomien. Vi lagde tre ulike nivåer og kalte det «medlemskap». Vi satte målet til fem tusen medlemmer.

annonse

Mange signerte opp de første to måneder og det er vi svært takknemlige for. Vi har imidlertid fått tilbakemelding fra en del mennesker som synes begrepet «medlemskap» i for stor grad signaliserer sammenfallende syn som eller identifikasjon med Resett.

Forslaget har derfor kommet om å endre ordningen til «abonnementer». Og det har vi tatt til etterretning. De som har tegnet medlemskap vil naturligvis overføres til den nye ordningen automatisk. Det er i prinsippet bare navnet som endres. VIP og VIP+ nivåene består som før.

Vi håper flere vil føle det lettere å signere opp for et av våre abonnementer enn de gjorde for et medlemskap. Resetts overlevelse er avhengig av at leserne bidrar, og vi er fortsatt et godt stykke unna målet på fem tusen betalende abonnenter.

Tusen takk for hjelpen! Du kan tegne et av våre abonnementer her.

Det rimeligste koster kr. 99,- per mnd eller 1069,- for et år.

Vi er selvfølgelig også takknemlige for alle andre donasjoner, som kan gjøres på måter man finner her.

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.