Foto: Christofer Owe /Resett
annonse
annonse

I slutten av mars innførte vi en ordning med noen få artikler bak betalingsmur. Dette for å gi oss litt mer forutsigbarhet i økonomien. Vi lagde tre ulike nivåer og kalte det «medlemskap». Vi satte målet til fem tusen medlemmer.

Mange signerte opp de første to måneder og det er vi svært takknemlige for. Vi har imidlertid fått tilbakemelding fra en del mennesker som synes begrepet «medlemskap» i for stor grad signaliserer sammenfallende syn som eller identifikasjon med Resett.

Forslaget har derfor kommet om å endre ordningen til «abonnementer». Og det har vi tatt til etterretning. De som har tegnet medlemskap vil naturligvis overføres til den nye ordningen automatisk. Det er i prinsippet bare navnet som endres. VIP og VIP+ nivåene består som før.

annonse

Vi håper flere vil føle det lettere å signere opp for et av våre abonnementer enn de gjorde for et medlemskap. Resetts overlevelse er avhengig av at leserne bidrar, og vi er fortsatt et godt stykke unna målet på fem tusen betalende abonnenter.

Tusen takk for hjelpen! Du kan tegne et av våre abonnementer her.

Det rimeligste koster kr. 99,- per mnd eller 1069,- for et år.

annonse

Vi er selvfølgelig også takknemlige for alle andre donasjoner, som kan gjøres på måter man finner her.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon