Palestinas president Mahmoud Abbas. Foto: Nasser Nasser / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Palestinernes president Mahmoud Abbas besøker Oslo onsdag og torsdag neste uke.

I løpet av besøket, som starter dagen etter valget i Israel, vil han blant annet spise middag med utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H), møte statsminister Erna Solberg (H) og få audiens hos kronprins Haakon. I tillegg skal han ha møter på Stortinget, opplyser Utenriksdepartementet.

Formålet med besøket er å diskutere situasjonen i Palestina og tiltak som kan bedre mulighetene for en tostatsløsning. I tillegg vil situasjonen i den bredere regionen også være oppe til diskusjon, ifølge departementet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon