Marcus Rashford sendte Manchester United i ledelsen 1-0. Foto: Martin Rickett / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Marcus Rashford sørget for Manchester Uniteds andre seier for sesongen. Han scoret på straffe i 1-0-seieren over Leicester i Premier League.

Etter en blytung sesongstart for Ole Gunnar Solskjær og hans klubb, og tre strake kamper uten seier, fikk de endelig noe å juble for igjen.

Rashfords straffemål etter åtte minutter ble kampens eneste. Dermed klatrer United opp på fjerdeplass i serien. De røde står med åtte poeng på fem kamper.

annonse

United imponerte ikke lørdag, men gjorde nok til å sikre tre viktige poeng.

Straffemål

United måtte klare seg uten flere nøkkelspillere, blant andre de offensive stjernene Paul Pogba og Anthony Martial. Likevel gikk hjemmelaget friskt til verks på Old Trafford.

Andreas Pereira testet Leicester-keeper Kasper Schmeichel med et godt frispark allerede etter tre minutter.

To minutter etter var det gjestenes tur. James Maddison fikk en stor sjanse, men David de Gea vartet opp med en flott beinparade.

annonse

Målet skulle uansett komme før ti minutter var spilt. United ble tildelt straffespark, og Marcus Rashford var trygg fra elleve meter. Kjærkomment for hjemmelaget, som tidligere i sesongen har misbrukt to straffespark.

Etter hektiske åpningsminutter roet det seg litt ned i Manchester. Gjestene hadde riktig nok en bra mulighet, men Ben Chilwells suser fra distanse ble reddet av De Gea.

United gikk til pause i ledelse, men uten å imponere stort.

Nesten Rashford igjen

Daniel James har vært en liten åpenbaring så langt i United. Han testet skuddfoten like etter pause, men i motsetning til tidligere i sesongen gikk avslutningen like over.

United åpnet lovende etter hvilen, men gjestene spilte seg gradvis inn i oppgjøret. Etter hvert var det Leicester som hadde initiativet.

annonse

Sju minutter før slutt var Rashford nær å doble med sitt andre mål for dagen. Han fyrte av et flott frispark fra 25 meter. Det gikk i stolpen og ut helt oppe i krysset.

Leicester kastet laget fram og forsøkte å få med seg et poeng fra Manchester, men fikk aldri uttelling.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon