Lily Bandehy. Foto: Paul Weaver
annonse

Det virker som at Siv Jensen har sovet på sin stol på Stortinget, og nå plutselig har våknet opp. For å få publikum tilbake til FRP tar hun nå i bruk det samme begrepet hun brukte for ti år siden.

Kjære Siv Jensen: «Snikislamisering» var kanskje et passende begrep den gangen. I dagens Norge derimot pågår islamiseringen av samfunnet og politikken åpenlyst.

Og du har vært med på dette. Som stortingsrepresentant har du støttet politikken som bidro til mer islam i samfunnet. Du var med på å utforme den sittende regjeringens politikk. Aldri protesterte du mot noe av Erna Solbergs islamsvennlige og islamstøttende politikk.

annonse

Du kom ikke med noe lovforslag for å stoppe barnehijab, ikke noe forslag for å begrense barnetrygden, barnestønaden, økonomisk støtte til moskéer og muslimske bedehus.

I dag må til og med du være med på å slikke ryggen til ulike imamer for å kunne bli gjenvalgt. Du ble en lyseblå kopi av deg selv, du pulveriserte FrP.

FrP har falt fra nesten 14 % til 6.2 % i oppslutning. Fordi du sviktet velgerne, du sto ikke opp for valgløftene eller partiprogrammet. Du svelget mange kameler, inkludert islamisering av Norge.

annonse

Ser du ikke islamiseringen?

Hva mener du med snikislamisering? Ser du ikke kvinnen med hijab på Stortinget? Ser du ikke hvor mange hijaber og burkaer som preger norske gater, butikker, skoler og offentlige rom? Ser du ikke antallet moskéer og muslimske «kulturhus» som har oppstått mens du har sittet i regjeringen? Ser du ikke alle lovforslagene for å begrense ytringsfriheten? Leser du ikke aviser, ser du ikke på NRK?

I mitt land Iran blir kvinner dømt til 16-24 år fengsel for å gå uten hijab. I Norge gir NRK mikrofonen til kvinner som gråter krokodilletårer fordi de må vise ørene sine på passbildet.

Når journalister og politikere går på tå for å ikke krenke moskéer er det ikke lenger snikislamisering. Når ungdommer i visse bydeler ikke hører på politiet og angriper politiet er ikke snikislamisering.

Når en kvinne nekter å håndhilse på kronprinsen som er symbol for Norge er det å vise fingeren til Norge og nordmenn. Det er en markering av hvor mye makt islam har fått. Håndhilsing var ikke et problem for 10 eller 20 år siden.

Maktdemonstrasjon

Det er en maktdemonstrasjon: Hijab, burka, burkini, halalkjøtt, store feiringer i offentlige arealer som eid. Bønnerom på skoler, koranskoler, barnehijab: alt er for vise at «vi er mange», «vi tilhører den islamske Ummah», «vi har makt», «vår religion er viktigere enn norsk lov».

Denne maktdemonstrasjon begynte i 2006 under karikaturstriden, og dette påvirket politikere slik at de bøyde seg for religiøse krav fra muslimer. De fikk mye oppmerksomhet, de fikk økonomiske støtte, og noen politikere sa «unnskyld» til dem.

annonse

Alle ble forsiktige for å ikke «krenke» muslimer. Og religionens krav øker for hver dag.

Minner om Iran 

Områdene fra Oslo City og opp mot Helsfyr, Stovner og Grorud minner meg på den tiden jeg bodde i Iran under Khomeini. Oslo har mistet sitt særtrekk som et stat i Europa.

Skiltet Halal ses over alt, hijab, burka, småjenter i hijab, skjeggete menn i hvite kjortler. Frekke ungdommer som snakker engelsk med pakistansk og afrikansk aksent, moskéer og bedehus, avisforsider, daglige trusler mot frie media: Alt dette er bevis på at vi har gått i feil retning.

I mange bydeler og skoler er etniske norske blitt en minoritet i eget land. Politikere prøver å gjør alt de kan for å vinne stemmer blant muslimene.

Siv Jensen: Snikislamiseringen er en avsluttet prosess. Din retorikk er gammeldags.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse