Under den tredje store debatten mellom de demokratiske presidentkandidatene torsdag slet senator Bernie Sanders (78) (til venstre) med stemmen da han diskuterte med tidligere visepresident Joe Biden (76). Foto: David J. Phillip/ AP/NTB scanpix
annonse
annonse

En av de mest radikale demokratiske presidentkandidatene i USA, Bernie Sanders (78) har avlyst flere valgkampmøter for å skåne stemmen.

Sanders deltok torsdag og var blant dem som talte mest under den store debatten blant ti av de demokratiske presidentkandidatene i Houston.

78-åringen er midt oppe i et travelt program for å bli den nominerte kandidaten når det Demokratiske partiet i juli neste år skal velge den som skal være Donald Trumps motstander i presidentvalget 3. november neste år.

annonse

Talsmann Mike Casca sa at Sanders begynte å få trøbbel med røsten allerede forrige mandag. Under debatten torsdag slet han merkbart med stemmen.

Lørdag sa imidlertid hans kampanjeleder at Sanders ville reise hjem og ikke delta som planlagt på en rekke møter på Charleston College i Sør-Carolina mandag og tirsdag. Han har derimot ikke avlyst en tale han skal holde på et møte i Philadelphia tirsdag kveld.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon