Carl I. Hagen kritiserer Erna Solberg. Foto: NTB scanpix
annonse
annonse

Carl I. Hagen mener Høyre og Erna Solbergs klimasatsing er bortkastede penger.

Høyre gjorde et elendig kommunevalg som førte til at partiet mistet mange ordførerer rundt omkring i landet.

Høyre, som omtaler seg selv som et «konservativt parti», har imidlertid fridd til venstresiden i klimapolitikken, og statsminister Erna Solberg (H) uttalte i forrige uke at hun ønsket å øke tempoet i «det grønne skiftet».

annonse

– Det skal lønne seg å satse miljøvennlig, sa hun i et intervju med VG.

Les også: Tybring-Gjedde stempler Høyre som et «sosialistisk høyreparti»

Statsministeren reiser i neste uke til USA for å møte blant andre klimaaktivist Greta Thunberg på det globale klimatoppmøtet, som fyller en hel dag på FNs generalforsamling, mandag 23.september.

– Mer sosialistisk enn sosialistene

annonse

En av de som har sett seg lei på hvordan Høyre fronter en miljøpolitikk, som er lik partiene på ytre venstre fløy i Norge, er den tidligere Frp-lederen Carl I. Hagen. Han mener pengene Solberg bruker på «det grønne skiftet» er bortkastet.

– Ser at Erna vil forsterke og øke takten i det grønne skiftet. Det er galskap og vil øke tempoet i bortkasting av flere titalls milliarder som kunne vært brukt på helsevesen, eldreomsorg, skole, samferdsel og reduksjon i skatter og avgifter for folk flest! CO2 innholdet i atmosfæren er kun 0,04 prosent og har vært mye høyere tidligere uten at det var varmere av den grunn, skriver han før han fortsetter;

– Når Erna og H vil ta opp kampen mot MDG ved bli mer ekstrem på klimaet enn MDG er det vel like før hun vil bekjempe sosialistene med å bli mer sosialistisk enn sosialistene. For eksempel ved å lage ny låneforskrift slik Finanstilsynet ber om istedenfor å la den nåværende sosialistiske forskrift dø ut ved årsskiftet!

Les også: Hagen i strupen på NRK og Erna Solberg: – De har dummet seg skikkelig ut!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon