Illustrasjonsfoto: Pixabay/Clker-Free-Vector-Images
annonse
annonse

I det gamle Sovjet visste folk at slikt var håpløst. Men i Norge, er det her blitt nær like ens? Faktisk, det ser slik ut. Da vet mange ikke annet enn å henvende seg til vår Herre direkte og personlig, ikke gjennom dagens biskoper og kirkeledere og/eller andre myndighets-personer som, beleilig prinsippløst og personlig «lønnsomt» er på lag med Staten.

Sannheten er, Norges virkelighet ligger langt utenfor våre myndighets-personers og medienes bevisst redigerte og skammelig skjulte virkelighet. Men klart, disse «stats-kollaboratørene» vil ikke at folk skal forstå realitetene fordi det ville utfordre deres tildels utilbørlige u-norske, kostbare og lite effektive virke. For statens funksjoner er overvurderte og til dels unødvendige.

Hvordan vi bruker historien viser ofte hva vi har lært av den… Da ligger vi dårlig an i Norge. Vi ble for eksempel okkupert av nazistene, men nasjonens topp-ledelse ville heller ikke den gang høre på varslerne. Det kostet oss dyrt, fem års okkupasjon. For politikernes popularitet og gjenvalg er tydeligvis langt viktigere enn den advarte faren mht fremmede inntrengere. Altså, folks langsiktige frihet er opp mot sistnevnte – og opp mot politikernes godhets- og prektighets pretensjoner – da tapes den og demokratiet ut. Nasjons-fiendtlig politikk seirer slik over sunn fornuft. Det kan faktisk synes som samfunnsmessige kaos-tilstander er en ønsket strategi av noen. Det var tilfelle med Pol Pot i Kambodsja som også ønsket forandring, i hans tilfelle tilbake til år null. Men det kostet landet hans 3 millioner drepte.

annonse

Dette med innvandrere kan illustreres litt også her fra Chile hvor jeg bor. En mann fra Haiti kom seg hit fra sitt hjemlige kaos. Men da min kone fra ham fikk spørsmålet hvor hun kom fra, og hun svarte Norge, da slo han ut med armene og utbrøt: «Der hvor ingen jobber, men alle flyter i penger». Ja, det er hva Norge med sitt «fjern-rykte» inviterer til, analfabetisk masse-innvandring av lykke-jegere som altfor lett og lettvint får gull-kortet, norsk pass. Og slik ufortjent får nøklene til et materielt forbedret liv på Statens og oss alle andres bekostning. De politikere og andre som inviterer til slikt uvett tilhører gjerne venstresiden som, i likhet med Pol Pot, ikke enser konsekvensene for Norge, et ordensfolk fra gammelt av.

Folk i den tredje verden ser jo knapt noen fra Europa som arbeider. De europeerne som arbeider for FN og de internasjonale organisasjonene i «u-landene», gjør jo ingenting annet enn å administrere andre til å jobbe, og de har tjenerskap som er rekruttert fra den innfødte befolkningen. Sammen med de bildene og de inntrykkene de får fra europeiske land gjennom mediene og gjennom familiekontakter, forsterkes inntrykket av at man i land som Norge ikke arbeider. Deres kontakter lever ofte på trygd, ja så godt at mye av trygden kan sendes til gjenværende familiemedlemmer i opprinnelseslandet.

Dessuten, disse «sydlige» fremmende får dessverre et inntrykk av at i Vesten legger kvinner seg villig ned, ja inviterer til samleie nærmest hvorsomhelst og nårsomhelst. Dette har de sett på nettet som flommer over av porno fra Vesten. Disse inntrykkene er Norge og andre vestlige land tildels selv-ansvarlig for; vestlige tillatte holdinger, oppførsel og praksis som skaper det bildet som denne haitianeren så spontant ga uttrykk for.

Den liberalistiske politikken er hva som fører til undergang. Men de landene som har sunn fornuft i behold som Ungarn, de kan leve tryggere. Det samme gjelder Russland som av bitter erfaring er helt uten tålmodighet for islam. Noe Angel Merkel og hennes venners nå ønskede «EU dreiet i en østlig retning» dyrt skal få oppleve. Heller ikke Kina avgir en eneste millimeter til fordel islam. Våkn opp norske politikere, ut av EU og stå opp som nasjonalister før det er for sent. Og hold fast ved USA som vår sikreste forbundsfelle.

annonse

Så hvordan tør politikerne behandle folket både uvitende og nær spedalske? For det gjør
de når de ikke lytter til oss. Reelt demokrati er det i all fall ikke: Våre stortings-representanter, dvs dem vi tillates å stemme på, er personer via valglister utarbeidet av og for partiene selv… Det forklarer mye den manglende folkelig lojalitet samt politiker arroganse. For slik er kun ca 1,5% av «folket» representert, altså i realiteten representerer våre representanter de generøst og sterkt «statsfinansierte» partiene selv…Folket er slik tilsidesatt og utmanøvrert – og folke-demokratiet er til et gigantisk juks blitt, med NRK og riksmediene på lag, ja helt der i spissen. De sistnevnte beskytter til og med Erna Solberg fordi – selvfølgelig fordelaktig for dem selv – hun er og for oss andre fortvilende den som nå best representerer deres unasjonale og langsiktige interesser.

Hadde den største «jukseren» av dem alle, Jonas Gahr Støre, vært statsminister, ville det skapt en annen samlende norsk protest-bølge. For godmodig smilende «moder Erna» (som feilaktig synes å tro på, ja å ville «etterape» mutter Angela) virker litt som «olje på vannet» dvs bølgene dempes litt, og en slags oppgitt stillhet og håpløshet senker seg blant de tenkende. For Ap og Høyre står nå for nær den helt samme upatriotiske politikken. Inntil videre. Men som kommunevalget viste at noe er i ferd med å forandre seg. Vi ser fremveksten av nye akser i norsk politikk som heldigvis går mer langs nasjonale saker og spørsmål.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon