Illustrasjonsbilde. Collage. Donald Trump (t.v) og Barack Obama. Foto: Scanpix.
annonse
annonse

Etter å ha slitt en stund i nasjonale meningsmålinger, har president Trump slått tilbake, og nærmer seg nå sin høyeste oppslutning på to år.

Meningsmålinger utført av The Rasmussen Report – kjent for å være blant USAs mest nøyaktige – viser at 50 % av amerikanske velgere synes Trump gjør en god jobb, mens 49 % er av motsatt oppfatning.

Tallene bekrefter videre at president Trump er en polariserende president som vekker sterke følelser blant amerikanerne. Av de spurte var 35 % «veldig fornøyde» med hans presidentskap, mens 41 % var «veldig misfornøyde».

annonse

Bedre enn Obama

Meningsmålingene viser også at flere velgere synes president Trump (50%) gjør en god jobb, enn president Obama (46%) i samme periode under deres presidentskap.

Les også: Gode meningsmålinger for Trump foran valget i 2020

Obama ble gjenvalgt til president i 2012 med god margin mot republikanske Mitt Romney.

annonse

De fleste meningsmålinger viser derimot at Trump sliter i et mulig presidentvalg mot alle de potensielle demokratiske presidentkandidatene. Han kommer derfor til å ha en brattere bakke å klatre for å bli gjenvalgt enn sin forgjenger.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon