Cemal Knudsen Yücel. Foto: Privat.
annonse
annonse

Styreleder i Ex-Muslims of Norway (EX-MN), Cemal Knudsen Yücel, forteller i dette videoklippet litt om hvordan han og  andre eks-muslimer i Norge ser på uttalelsene til Abid Raja, offermentalitet, islam og muslimer i Norge generelt.

Video transkript utdrag:

«Abid Raja sier han var en sint, ung muslim før og nå er han liberal. Det kan være sant, men det ser ut som han ikke har glemt det største våpenet til islamister. Han har fortsatt med seg offerkortet.

annonse

Så lenge islamister har offerkortet, kommer de til å vinne. Sånn har det det vært i vesten og i Midtøsten. Det er det som kommer til å skje.

Men det han glemmer er at de faktiske ofrene ikke er islam, ikke tradisjonene, ikke muslimene. Det er Norge. Vi bor i Norge. Det er ikke kvinnen som nektet å håndhilse på kronprinsen som er offeret her. Det er ikke Abid Raja som er offeret her. Det er kronprinsen som selv er offeret. Det er Norge som er offeret. Norge som tok imot oss.

Det er helt utrolig. Det er helt utrolig hvordan folk kan glemme hvordan det er i den muslimske verden. Se på oss. Faktisk så har jeg og mange av mine brødre og søstre rømt fra disse tradisjonene, denne troen, hvor er Abid Raja som skal forsvare meg? Oss?

Og så snakker han om snikislamisering? Det er det han gjør, det er faktisk snikislamisering. Og det er helt sant. Han skriver i debattinnlegget at å nekte å håndhilse er en velment tradisjon. Nei, det er ikke det! En velment tradisjon i Norge er å håndhilse. Og vi bor i Norge!

Hvorfor er det helt greit at han skal få forsvare muslimske tradisjoner, pakistansk kultur og identitet, men nordmenn kan ikke forsvare deres kultur og deres identitet. Da er de rasister.

Dette er helt utrolig.

annonse

(…)

Vi burde snakke om dette. Hvis Abid Raja er så liberal, så burde han ta det opp dette, før han kommer med, jeg beklager, men pissprat.

Vi må sette pris på Norge. Så enkelt er det. Vi kom hit fordi her er det bedre enn der vi kom fra. Og målet vårt burde være: Vi ønsker at Norge skal bli Norge i framtiden. Ikke som Pakistan eller Tyrkia.»

 

annonse

Abid Raja og det evige offerkortet

Det er hverken Abid Raja, islam eller muslimer er offeret her, det er Norge.

Publisert av Cemal Knudsen Yucel Tirsdag 17. september 2019

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon