80 år gamle Liv Ullmann under prøvene til stykket "Liv" med teatersjef Tom Remlov Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Liv Ullmann skal reise Norge rundt og fortelle om sitt liv. Det kan bety at Sylvi Listhaug eller Trump får gjennomgå.

– Når jeg ser Sylvi Listhaug snakker om noe, så gidder jeg ikke lese det. Det er som med Trump. Jeg hører det og hører det, og jeg blir sintere og sintere. Til slutt forplanter hatet og sinnet seg i meg, og jeg vil ikke ha det. Det er det samme med Sylvi Listhaug. Hun skal aldri bli en profet i mitt rom, sier Liv Ullmann til NTB ifølge Dagsavisen.

Den 80 år gamle skuespilleren skal åpne opp om sitt liv i samtale med teatersjef Tom Remlov. Det er planlagt en turné med 50 forestillinger av stykket «Liv» rundt i landet, og deretter på Nationaltheatret.

annonse

Ullmann er særlig opptatt av flyktning- og fattigdomsproblematikk, og budskapet til både Listhaug og publikum er enkelt:

– Det er oss alle . Det er ikke noe som heter den andre , sier hun.

Denne gangen spiller Ullmann seg selv – helt personlig. Det er ikke vanskelig, mener skuespilleren, som ikke har planer om å gi seg med det første:

– Jeg er ikke så kjempesofistikert. Men det er å fortelle og være naturlig (…) Jeg skal fortsette til jeg dør. Det blir også en merkelig opplevelse. Men jeg håper at jeg er såpass bevisst at jeg vet hva som skjer da også.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon