Carl-Erik Grimstad etter møtet i Venstres stortingsgruppe på Thon Hotell i Universitetsgata i august. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse

Stortingsrepresentant Carl-Erik Grimstad var på vei inn i valgkomiteen for Venstres nye ledelse, men trakk seg etter rykter om at han var «Abid Rajas mann».

– Jeg ønsket en plass i valgkomiteen fordi Vestfold ikke har hatt en representant der på veldig lenge, og vi gjorde et godt valg der Vestfold fikk inn en representant for første gang på 48 år. Men så fikk jeg høre at jeg skulle være Abids mann – på et tidspunkt da jeg ikke hadde noen spesiell tett kontakt med ham. Derfor trakk jeg meg, sier Grimstad til Dagens Næringsliv.

På landsstyremøtet 7. mars før landsmøtet ble forslaget om å stille Grimstad som kandidat, trukket.

annonse

Grimstad er ikke veldig fornøyd med at han fremdeles oppfattes som Rajas støttespiller.

– Hver gang det er bråk om Abid, blir jeg oppringt. Men jeg har aldri vært noens mann, jeg har mine egne tanker om politikk og retningen i partiet. Det er en uhørt hersketeknikk overfor meg å bli fremstilt som en klakør for Abid, sier Grimstad.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.