Nestleder Abid Raja avviser at han er ute etter jobben til Trine Skei Grande. Her under valgvaken til Venstre på Vega scene i Oslo. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
annonse
annonse

Abid Raja avviser overfor VG at de kontroversielle utspillene hans mot Frp er trekk i et spill om ledervervet i Venstre. Han gir Trine Skei Grande full støtte.

Flere av avisenes leder- og kommentarskribenter har den siste uka vært enige om at Abid Raja sikter seg inn på Trine Skei Grandes lederposisjon i Venstre. Lederskribenten i Fædrelandsvennen brukte torsdag overskriften «Abid Rajas snik-valgkamp».

– De i Frp som hevder det og de kommentatorene som hevder det, er fullstendig på villspor. Jeg har samtalt med Trine både før og etter valgdagen. Jeg har gjort det klart overfor henne at jeg støtter henne som partileder. Vil hun fortsette, så har hun min fulle støtte. Jeg vil ikke utfordre henne, sier Raja til VG.

annonse

Raja sier videre at han og Venstre-leder Grande ble enige om at hun skulle ta første støtet mot Siv Jensen om begrepet snikislamisering.

–Jeg er veldig glad for at Trine var krystallklar i møte med det begrepet, og jeg er stolt av at hun sto rakrygget, sier han.

Raja sier videre at kronikkene der han gikk ut mot Frp ikke var klarert med Grande, noe hun bekrefter.

– I Venstre er det ikke slik at man trenger å klarere med partilederen at man skriver kronikker eller løfter debatter, sier Grande.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon