Joe Biden. General Josh Hawley. Scott Olson/Getty Images/AFP
annonse
annonse

I mange medier spinnes det nå en versjon om en kritikkverdig oppfordring fra Donald Trump til Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj 25. juli om å etterforske den tidligere visepresidenten Joe Biden og hans sønn Hunter Biden for korrupsjon.

Det har lenge vært spekulasjoner om at Hunter Biden utnyttet sin fars posisjon til å få lukrative forretningsavtaler i Ukraina i 2014. Ukraina er kjent som et av verdens mest korrupte og vanstyrte land.

En ansatt i amerikansk etterretning slo alarm etter en telefonsamtale Trump hadde med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj 25. juli, skriver NTB i dag.

annonse

«Under samtalen skal Trump ha oppfordret Ukraina til å etterforske tidligere visepresident Joe Biden og hans sønn Hunter Biden for korrupsjon. Biden leder kappløpet om å bli demokratenes presidentkandidat.»

Les også: Biden krever utskrift av Trump-samtale

En boomerang

annonse

Joe Biden og MSM-mediene sliper nå knivene mot Donald Trump. Men Fox News anker Sean Hannity tror denne saken kommer til å slå tilbake på Biden.

– Endelig får vi i mediene en grunn til å etterforske Biden-familiens forretninger i Ukraina. Denne boomerangen kommer rett tilbake på Biden, familien hans og demokratene, sier han.

Avviste anklagene

President Trump har avvist anklagene.

– Er noen dumme nok til å tro at jeg ville sagt noe upassende til en utenlandsk leder mens jeg er i det som muligens er en «sterkt befolket» samtale, spør han på Twitter.

Han viser til at enhver samtale han har med en utenlandsk leder, blir lyttet til av flere etater både i USA og det andre landet.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon