Frp-nestor Carl I. Hagen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse

I et innlegg på Facebook går Frp-nestor Carl I. Hagen til frontalangrep på regjeringens pengebruk på klimatiltak, og kritiserer hyllestene av Greta Thunberg.

– Den 16-årige jentungen Greta Thunberg blir nå lyttet på som en fremragende klimaforsker! Helt utrolig og burde få enhver oppegående voksen person til å tenke seg om, skriver Hagen på sin Facebook-side.

Videre skriver den tidligere Frp-formannen at det er «stadig flere forskerer og professorer som påpeker at det ikke er noen klimakrise».

annonse

– Samtidig er det stadig fler forskere og professorer som påpeker ar det ikke er noen klimakrise. Kun som i «Keiserens nye klær» hvor alle jublet over de fine klær der han gikk naken gjennom den jublende befolkning!

Angriper regjeringen

I innlegget, som søndag ettermiddag fått over 6000 likes og 1000 delinger, går Hagen også til frontalangrep på regjeringens klimapolitikk.

– Og vår regjering vil fortsette å kaste titalls milliarder ut av vinduet som kunne løst problemene og utfordringene på helsevesenet og eldreomsorgen. Det er til å grine av!

Lørdag holdt FN klimatoppmøte for unge, og svenske Thunberg var en av talerne. Også Sveriges statsminister Stefan Löfven befant seg i salen, da Thunberg gikk på talerstolen.

annonse

Fredag gikk skoleelever verden over til «streik» for klimaet, og det for tredje gang.

Mandag skal statsoverhoder fra hele verden samles til FNs klimatoppmøte.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.