- Resett - https://resett.no -

Carl I. Hagen ut mot Greta Thunberg: – Til å grine av

I et innlegg på Facebook går Frp-nestor Carl I. Hagen til frontalangrep på regjeringens pengebruk på klimatiltak, og kritiserer hyllestene av Greta Thunberg.

– Den 16-årige jentungen Greta Thunberg blir nå lyttet på som en fremragende klimaforsker! Helt utrolig og burde få enhver oppegående voksen person til å tenke seg om, skriver Hagen på sin Facebook-side [1].

Videre skriver den tidligere Frp-formannen at det er «stadig flere forskerer og professorer som påpeker at det ikke er noen klimakrise».

annonse

– Samtidig er det stadig fler forskere og professorer som påpeker ar det ikke er noen klimakrise. Kun som i «Keiserens nye klær» hvor alle jublet over de fine klær der han gikk naken gjennom den jublende befolkning!

Angriper regjeringen

I innlegget, som søndag ettermiddag fått over 6000 likes og 1000 delinger, går Hagen også til frontalangrep på regjeringens klimapolitikk.

annonse
[2]

– Og vår regjering vil fortsette å kaste titalls milliarder ut av vinduet som kunne løst problemene og utfordringene på helsevesenet og eldreomsorgen. Det er til å grine av!

Lørdag holdt FN klimatoppmøte for unge, og svenske Thunberg var en av talerne. Også Sveriges statsminister Stefan Löfven befant seg i salen, da Thunberg gikk på talerstolen.

Fredag gikk skoleelever verden over til «streik» for klimaet, og det for tredje gang.

Mandag skal statsoverhoder fra hele verden samles til FNs klimatoppmøte.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474