Linda Noor, daglig leder i Minotenk. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix
annonse
annonse

Konvertitten Linda Noor er leder av Minotenk, en statsfinansiert minoritetspolitisk tenketank som ble etablert av Abid Raja. Hun mener at FrP kan bli et problem for Ernas ettermæle.

– De politiske kommentatorene beskyldte Abid Raja for maktkamp, klovneri, dumhet og kaos da han tok et oppgjør med FrPs retorikk og fiendebilde mot muslimer og innvandrere, skriver lederen av Minotenk i Vårt Land.

Les også: Lars Gule og Linda Noor er bekymret for «ekstremister» i kommentarfeltet til Resett

annonse

– Det er ufattelig smakløst og ufølsomt. Det var lettere å ikke bry seg så mye om de grumsete utspillene til FrP da de ikke satt med makten.

– FrP i regjering har fredet HRS og deres milliontilskudd til integreringsarbeid, til tross for stiftelsens stadig mer ytterliggående og muslimfiendtlige profil. HRS har publiserer kampskrifter mot muslimsk tilstedeværelse, som selges i titusenvis, både i Norge og utlandet.

Les også: Linda Noor ser ikke forskjell på feminismekritikk og religiøs fundamentalisme

annonse

Linda Noor mener at den norske stat er med på å finansiere norsk eksport av antimuslimsk propaganda, under dekke av ytringsfrihet og «meningsmangfold». Det handler ikke om saklig religionskritikk. Det handler om å tegne fiendebilder av en hel gruppe mennesker, om å skape frykt og konspirasjoner.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon