Illustrasjonsfoto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix
annonse
annonse

Lørdag kveld begynte et videoklipp å sirkulere i sosiale medier, som viser en 12 år gammel svensk gutt bli brutalt mishandlet av en innvandrergjeng.

Den svenske nettavisen Samhällsnytt rapporterer at mishandlingen fant sted i skolegården ved Norrmalmsskolan i Skövde i midten av august. I videoklippet kan man høre hvordan innvandrergjengen under mishandlingen spør den svenske gutten om hvor «gutta» hans er. Videre spør de også om han har pistol. De bruker slanguttrykk som vil være uforståelig for mange nordmenn.

Les også: Innvandrerungdom banker opp og ydmyker etnisk norsk ungdom i Oslo-området

annonse

Hevn som motiv

Motivet for mishandlingen er oppgitt å være at offeret og hans bror ved tre tilfeller har anmeldt en gjerningsmann, kalt «Hassan», for vold. Derfor straffer «Hassan» og hans gjeng anmelderen, ifølge videoklippet under.

annonse

Samhällsnytts kilde oppgir også at familien som har anmeldt mishandlingen til politiet, viser til at sosialtjenesten i kommunen ikke har agert mot gjerningsmennene. Foreldrene til voldsofferet skal ikke ha fått noen tilbakemeldinger.

Etterlyser informasjon

Nyheter Idag har snakket med Magnus Frejman fra det lokale politiet. Han etterlyser informasjon om hendelsen fra publikum.

– Vi skal dra dit for en kontroll og undersøke, sier han.

Det er hevdet at «Hassan» terroriserer elever og lærere på Norrmalmskolan til vanlig, og i sosiale medier skriver flere at de kjenner igjen gjerningsmann og offer.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon