Senatoren Jean Marie Ralph Fethiere trakk en pistol utenfor nasjonalforsamlingen i Haitis hovedstad Port-au-Prince mandag. To personer ble såret i skytingen. Foto: Dieu Nalio Chery / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

En fotograf fra nyhetsbyrået AP ble såret da en senator trakk en pistol og begynte å skyte utenfor landets nasjonalforsamling i Port-au-Prince.

En annen person ble også såret i hendelsen, ifølge The Guardian dreier det seg om en sikkerhetsvakt.

Ingen av de to er livstruende skadd. Fotografen Dieu-Nalio Chery ble truffet i kjeven av det som ser ut til å være en splint eller fragment av et av skuddene som ble avfyrt, melder AP.

annonse

Det var senatoren Jean Marie Ralph Féthière som trakk pistol. Foranledningen skal ha vært en konfrontasjon med demonstranter, men hendelsesforløpet er uklart. Bilder fra stedet viser kaotiske scener.

Senatorene samlet seg mandag for å bekrefte nominasjonen av Fritz William Michel som statsminister. Flere hundre av opposisjonens støttespillere hadde i den forbindelse samlet seg på stedet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon