Sudanesiske demonstranter deltar i fredagsbønnene i nærheten av det militære hovedkvarteret i hovedstaden Khartoum 17. mai 2019, under en pågående sit-in som krever en sivilstyrt regjeringsovergang. - Med samtaler suspendert mellom protestledere og Sudans militær om overføring av makt til sivilt styre, støtter islamistiske bevegelser hæren i håp om at den vil holde sharialoven på plass. (Foto av MOHAMED EL-SHAHED / AFP)
annonse
annonse

Islamistene tar sitt tankegods fra islam. Derav navnet. Muslimer støtter, ofte ufrivillig, i større eller mindre grad, opp om islam, som er uløselig forbundet med islamisme. Noen få protesterer mot galskapen, som Ex-muslims of Norway, men de blir ikke hyllet av det norske storsamfunnet.

En som tror på islam, er en muslim. Men også en som er født inn i islam, uten å klare å finne troen på Allah, er slik Vesten ser det, en muslim. Det er en globaldiktatorisk bruk av språket, og en demonisering av mennesker som ofte lever under enormt press.

Ex-muslims of Norway, er i seg selv et bevis på hvor utenkelig det er å ikke være muslim, om du opprinnelig kommer fra et muslimsk land, eller om du har vokst opp i en muslimsk familie. Ex-Christians of Saudi Arabia er et fantasinavn jeg fant opp akkurat nå.

annonse

Islamismen og nazismen

Nazistene var store i en kort historisk periode. I dag er nynazismen latterliggjort. Vi i Vesten ser på utøverne av ideologien som patetiske tullinger. Noen få nynazister gjør fremdeles mye faenskap. Noen av dem har forårsaket enorme lidelser for enkeltmennesker. Deres ubotelige skader kan man ikke gjøre noe med. Det eneste man egentlig kan gjøre er å hate nynazismen. Og det er bør man.

Men kan man hate islamismen? Er det lov? Hvor går i så fall skillene mellom å være født muslim, islam som en religion, og islamisme Og hva med alle som uønsket er stemplet som en del av «verdenssekten» islam?

annonse

Les også: Åpenlys rasisme i Morgenbladet

Nye navn, samme gamle faenskap

Ingen vil ha nynazister i sine gater. Men om vi, via demokratiet, lar de patetiske tullingene marsjere i de gatene av og til, så vil det være opplysende for unge mennesker å se et så uniformert og helt uten humor og smilende tog marsjere. Uten logikk og sjarme mener de at de er bedre enn andre mennesker, basert på noe så latterlig (men naturlig) som pigment.

(Tilgi meg, men her så jeg plutselig for meg et klimaopptog som marsjerte mot Stortinget.)

Islamister er òg uniformerte og latterlige. De hater vantro. De er tullinger av den laveste orden. Men fordi politikere i Vesten er redd for dem og synes synd på dem, så lar de ideologien blomstre i bakgården. Og de bryr seg ikke om å lage kampanjer som skal stoppe islamismen fra å spre seg i islamsk dominerte miljøer i Norge.

Derfor er våre politikere delansvarlig for terror begått av islamister. Verden er global. Når den første virkelige terroren fra islamistene kommer på norsk jord (den kommer) så er det lett å peke på hvem som har skylden.

annonse

Men våre politikere vil peke på deg. De vil ikke ta skyld. De vil spørre deg hvorfor du hater så mye; hvordan du kan hate så mye at dette kunne skje?

Les også: Jeg elsker Vesten!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon