Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

En person som ble hentet ut fra en brennende leilighet i en boligblokk på Vestre Haugen i Oslo, døde natt til tirsdag på sykehus av skadene fra brannen.

Om lag 25 personer ble evakuert og politiet meldte om kraftig røyk og mye flammer etter det brøt ut brann i en leilighet i første etasje. Alle nødetatene ble varslet klokka 2.48 natt til tirsdag.

Politiet fikk raskt gjort rede for alle beboerne i blokka, men med unntak av vedkommende som var registrert på leiligheten hvor det brant, opplyste politiets operasjonsleder Tor Jøkling til NTB.

annonse

Ved 3.20-tiden meldte politiet at brannen var slokket og en person var blitt hentet ut av leiligheten. Vedkommende fikk behandling av ambulansepersonell på stedet i over en time etterpå.

– Vedkommende som ble tatt ut av leiligheten, ble senere erklært død på sykehus. Så langt er ikke vedkommendes identitet bekreftet, og pårørende er ikke varslet, opplyser politiet klokken 4.26.

Boligblokka på Oslos østkant har fire etasjer. Brannvesenet melder at de rykket til adressen med sju brannbiler, og at det var røykdykkere som tok seg inn i bygget.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon