- Resett - https://resett.no -

Carl I. Hagen med nytt utspill mot Thunberg-kulten: – Tror på skremselspropaganda

21. september gikk ut Carl I. Hagen ut mot hvordan verdens ledere lyttet til en «16-årig jentunge» som om hun var en fremragende klimaforsker.

– Det er til å grine av! konkluderte Hagen. Innlegget ble senere videreformidlet på Oslo FrPs Facebook-side [1], hvor de hadde en poll med alternativene: «Ja, klimahysteriet er tull!» eller «Nei, jorden brenner opp». Dette skapte sterke reaksjoner [2] innad i regjeringspartiet.

Les også: Carl I. Hagen ut mot Greta Thunberg: – Til å grine av [3]

annonse

Nå er FrP-nestoren ute med et nytt Facebook-innlegg [4] om klima-Grete. Han mener folk misforstår og understreker at kritikken hans ikke var rettet mot Greta Thunberg:

– Min kritikk er rettet mot alle de ledere som lytter til henne som om hun var en høyt utdannet klimaekspert med master grader i relevante naturvitenskaplige fag.

– Min kritikk er mot de mange politiske ledere, lærere og voksenpersoner som har innbilt unge mennesker at verden nærmer seg undergangen og at det er en klimakrise.

annonse

– Det er nok mange religiøse og politiske ledere som er misunnelige på Al Gore og klimapanelet som har fått en slik støttespiller som Greta Thunberg!

Hagen mener Thunberg og klimastreikende ungdommer over hele verden tror på skremselspropaganda og tror CO2 er farlig.

Jonas Gahr Støre uenig

Til Nettavisen [5] sier Støre om Thunberg:

– Hun er blitt et sterkt vitnesbyrd på hva mange unge mennesker mener. Folk mener mye om henne, men det er bare å gå ut på plassen her og spørre hva de mener. Folk i alle aldre er urolige for det som skjer med klima, og det burde de være for det er alvorlig.

– I vårt mediesamfunn er hun blitt en sterk røst, en røst vi trenger å høre, men jeg er opptatt av å si at det ikke bare er henne. Det er mange, mange flere.

Støre håper den unge jenta blir beskyttet av sine nærmeste, av familien og de som jobber med henne. Han mener hun har valgt en modig vei, og er verdt å lytte til.

annonse

– Så skal vi utvikle politikken for det. Det er vår store oppgave.

Det har vært enormt med reaksjoner på talen Greta Thunberg holdt for FNs klimatoppmøte. Talen [6] varte i fire minutter. Du kan se den nedenfor:

 

Tegn abonnement [7] eller støtt oss på andre måter [8] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474