annonse
annonse

Mandagens innlegg fra Greta Thunberg under FNs klimatoppmøte var rystende. All oppmerksomheten denne jenta har fått kan få det til å rakne for noen og enhver.

Greta Thunberg er 16 år og lider av Aspergers syndrom.

Hun var åpenbart tilgjort og teatralsk der hun i New York med skjelvende og gråtkvalt stemme refset verdens ledere for å ødelegge verden og livet hennes.

annonse

– Vi er ved begynnelsen av en masseutryddelse, og alt dere kan snakke om, er penger og eventyr om evig økonomisk vekst. Hvordan våger dere?

Les også: Svindelen rundt klima-Greta (16) når omsider SvD

Greta Thunbergs minste bevegelse og utsagn følges nå av massemedier verden over. Hun er et symbol både for de som tror fanatisk på klimaendringer som verdens største problem, og for de som skeptiske.

annonse

Vi må kunne kreve at de store medieaktørene ser nøye på dette klippet. Og deretter må de seriøst vurdere om hun ikke nå må tas vare på av skikkelige omsorgspersoner og ikke drives frem som symbol på en hodeløs kampanje for å bekjempe klimaendringer.

Det foreligger allerede tilstrekkelige advarsler på at det ligger en familietragedie bak, med foreldre som selv sliter psykisk og mangler perspektiver på det de utsetter sin datter for.

Klimagalskap

Det har rablet for den verden som nå i månedsvis har halset etter Greta Thunberg som en profet for klima og verdens undergang.

Snart kan det komme til rable fullstendig for denne stakkars sekstenåringen også.

Det er på tide at de voksne tar ansvar.

For Greta Thunberg.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon