Investor og aksjemegler Jan Petter Sissener ankommer markeringen av Oslo Børs 200-årsjubileum i Oslo Rådhus torsdag. (Illustrasjonsbilde) Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Jan Petter Sissener er en profilert investor. I dag går han ut og kritiserer det han omtaler for «klimageriljaen». Det er det økonomiske luftslottet Sissener er opptatt av.

– Det er snart på tide at klimageriljaen innser at ingenting kan erstatte oljeinntektene Norge har nytt godt av siden begynnelsen av 1970-tallet. Ikke eksport av fisk, ikke tang og tare, ikke satsing på vindenergi eller jordbruk. Ingenting! skriver han i Nettavisen.

Statens samlede netto kontantstrøm fra petroleumsvirksomheten anslås til 263 milliarder kroner i 2019. Det sysselsettes om lag 170 000 mennesker direkte og indirekte i næringen.

annonse

Les også: Resett endrer fra «medlemskap» til «abonnement»

– Fremfor å tusle rundt i fjæra på leting etter tang og tare, bør MDG og Grønn ungdom sette seg på første fly til Venezuela (muligens tar de seilbåt), for å se hvilke konsekvenser manglende oljeinntekter fører til, avslutter Sissener.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon