- Resett - https://resett.no -

Kjendisinvestor ber MDG slutte å tusle rundt i fjæra på leting etter tang og tare: – Ingenting kan erstatte oljeinntektene

Jan Petter Sissener er en profilert investor. I dag går han ut og kritiserer det han omtaler for «klimageriljaen». Det er det økonomiske luftslottet Sissener er opptatt av.

– Det er snart på tide at klimageriljaen innser at ingenting kan erstatte oljeinntektene Norge har nytt godt av siden begynnelsen av 1970-tallet. Ikke eksport av fisk, ikke tang og tare, ikke satsing på vindenergi eller jordbruk. Ingenting! skriver han i Nettavisen [1].

Statens samlede netto kontantstrøm fra petroleumsvirksomheten anslås til 263 milliarder kroner i 2019. Det sysselsettes om lag 170 000 mennesker direkte og indirekte i næringen.

annonse

Les også: Resett endrer fra «medlemskap» til «abonnement» [2]

– Fremfor å tusle rundt i fjæra på leting etter tang og tare, bør MDG og Grønn ungdom sette seg på første fly til Venezuela (muligens tar de seilbåt), for å se hvilke konsekvenser manglende oljeinntekter fører til, avslutter Sissener.

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474