Ringhals Kjernekraftverk Foto: BJØRN LARSSON ROSVALL / TT / NTB scanpix
annonse
annonse

Nå er det havnivået som stiger!  Dagsnytt 18 refererte onsdag 25.09 en rapport om at havnivået stiger, dramatisk.

Cicero var hyret inn for å kaste bensin på bålet, og klarte også dette ved å hevde at dette vil true vår sivilisasjon på sikt.

Klima- og miljødepartementets statssekretær Hammer fikk lagt vekt på at det viktigste virkemiddelet var mer CO2 avgifter. Men i og med at han innrømmet behovet for større resirkulering av ressursene så innrømmet han også, implisitt, at CO2-avgift ikke er egnet til å løse den påståtte krise.

annonse

Publikum opplever CO2-avgiften som en ren fiskal avgift.  En ser at det bevilges penger til regnskog, men de oppleves neppe vel anvendt når så den samme skogen brennes opp den neste dag!

Les også: Enda mer propaganda fra NRK om klimaet

Publikum er klar over dette spriket mellom angivelig tilstand om klimaet og de virkemidler vi griper til. Som sagt av Hammer, CO2 avgiftene er det beste virkemiddelet og denne dom over resten av klimapolitikken burde snart synke inn hos publikum.

annonse

Effekten av vindturbiner er høyst tvilsom, og bare det faktum at de er helt avhengige av subsidier bekrefter Hammer sin uttalelse.  Hva skal vi med dem?

Publikum reagerer nå også mot vindturbinpolitikken vår, og styrken på denne motvinden er økende. Likevel satser Støre på mer «klimapolitikk» for å vinne regjeringsmakten i 2021, men selv ikke han har et bedre «klimatiltak» enn høyere CO2-avgift. Tror han at han vil vinne valget på høyere avgifter?

Les også: Det er ikke snakk om «snikislamisering», det er snakk om befolkningsendring

Spørsmålet er om regjeringen, eller AP, en dag skal manne seg opp til å satse på det eneste som vil virke mot mer CO2 utslipp, og det er kjernekraft.  Men, som regjeringen selv sier så tror man ikke at der finnes flertall i Norge for kjernekraft, så da blir det antagelig bare mer avgifter, som biter usosialt.

Men, skal vi klare en høyere grad av resirkulering, som Hammer vil, så må vi ha billig elektrisk strøm. Stortingets politikk for flere vindturbiner, og dermed dyrere strøm, virker i mot hensikten for en høyere grad av resirkulering av ressursene.  Det eneste som kan gi billig strøm, og nok strøm, er ikke vindturbiner, men kjernekraft!

Virkemiddelet som både kan kutte CO2 utslippene og gi økt resirkulering introduseres ikke som et virkemiddel i klimapolitikken. Dette er høyst useriøst, og da kan en heller ikke ta klimaskremmerne fra Greta via Trine til Jonas alvorlig når de gang på gang tyter om høyere CO2-avgifter!

annonse

Valgvinneren i 2021 blir antagelig Motvind!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon