Illustrasjonsbilde: Pixabay/aitoff
annonse
annonse

Kommunestyrerepresentant for Rælingen KrF, Simon Friis Larsen, mener at klimakrisen fører folk og venstresiden sammen.

Det er i NRK at Larsen skriver at lettvinte løsninger på klimafokuset sågar fører til en oppsving for den kommunistiske tanegangen igjen. Han fortsetter med å hevde at så lenge høyresiden skaper et inntrykk av rådvillhet hvor folk skal tro at Norge bare kan styres fra utlandet, så flyttes bare makten ut, mens beslutningene flyttes til venstre.

Les også: Klimabevegelsens propagandamaskin

annonse

– Klima har nærmest blitt et livssyn som avleder oss vekk fra ting vi faktisk kan gjøre noe med, skriver Larsen.

Han etterlyser mer konservativ tankegang, hvor KrF har en sentral rolle.

– Vi må fremheve vår kristne tro og tenkemåte og visdommen og kyndigheten som ligger nedarvet i dette. Vi må ta vare på naturen, fremelske et humant og omsorgsfullt samfunn, og bevare individets verdi og verdighet, mener han.

annonse

Larsen mener at høyresiden ikke kan konkurrere på klima, og at de i stedet må fokusere på saker som tro, mennesker, land og tradisjon, og klimapolitikken være garantisten for fornuft og kvalitetsbevissthet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon