Illustrasjonsbilde: Pixabay/aitoff

Kommunestyrerepresentant for Rælingen KrF, Simon Friis Larsen, mener at klimakrisen fører folk og venstresiden sammen.

annonse

Det er i NRK at Larsen skriver at lettvinte løsninger på klimafokuset sågar fører til en oppsving for den kommunistiske tanegangen igjen. Han fortsetter med å hevde at så lenge høyresiden skaper et inntrykk av rådvillhet hvor folk skal tro at Norge bare kan styres fra utlandet, så flyttes bare makten ut, mens beslutningene flyttes til venstre.

Les også: Klimabevegelsens propagandamaskin

– Klima har nærmest blitt et livssyn som avleder oss vekk fra ting vi faktisk kan gjøre noe med, skriver Larsen.

Han etterlyser mer konservativ tankegang, hvor KrF har en sentral rolle.

– Vi må fremheve vår kristne tro og tenkemåte og visdommen og kyndigheten som ligger nedarvet i dette. Vi må ta vare på naturen, fremelske et humant og omsorgsfullt samfunn, og bevare individets verdi og verdighet, mener han.

Larsen mener at høyresiden ikke kan konkurrere på klima, og at de i stedet må fokusere på saker som tro, mennesker, land og tradisjon, og klimapolitikken være garantisten for fornuft og kvalitetsbevissthet.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.