Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United møter Arsenal mandag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
annonse
annonse

Manchester United har kun vunnet to ligakamper denne sesongen og vaklet seg videre i ligacupen. Likevel mener Ole Gunnar Solskjær at laget er på rett vei.

– Akkurat nå handler det om å bygge en ny kultur, et nytt lag, å få alle til å jobbe sammen. Var det dette jeg trodde da jeg takket ja til jobben? Ja. Jeg sa aldri at dette kom til å bli en «quick-fix». Det er steg for steg for steg.

Det sier Manchester United-manageren i et intervju med Sky Sports før storoppgjøret hjemme mot Arsenal mandag kveld.

annonse

For det har ikke gått på skinner for Manchester-klubben så langt denne sesongen. Kun to seirer i Premier League gjør at United allerede ligger 13 poeng bak Liverpool, med én kamp mindre spilt. Forrige helg spilte de en svak kamp borte mot West Ham, som til slutt endte med 0-2-tap.

I ligacupen klarte Solskjærs utvalgte så vidt å ta seg videre mot Rochdale fra nivå tre etter straffesparkkonkurranse, mens de også hadde trøbbel hjemme mot Astana i den første gruppespillskampen i europaligaen. Den kampen vant de til slutt 1-0 etter scoring av 17 år gamle Mason Greenwood.

– Det har vært noen humper på veien. Roma ble ikke bygget på en dag. Vi trenger tid, men guttenes holdning har vært veldig bra. Vi må fortsette å jobbe og bli bedre i måten vi skal spille på, fortsetter Solskjær.

Arsenal-oppgjøret er en kamp Solskjær lenge har sett fram til.

annonse

– Jeg tror det blir en åpen kamp. Det er to lag som vil angripe. Jeg ser fram til kampen. Jeg har fulgt med på Unai Emery over en lang periode. Han kan komme til kampen med hva som helst, sier han.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon