Stavanger 20120928. Gastronomisk Institutt, ved Måltidets Hus i Stavanger, fredag 28. september 2012. Kokk Morten Rathe, har testet utallige måter å tilberede og bruke sukkertang på. Den kraftige havsmaken kan tones ned og tilføre sjømåltider en helt ny aroma. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
annonse
annonse

Torsdag 26. september inviterte Økologisk Norge til seminar om framtidig og bærekraftig matproduksjon på Litteraturhuset i Oslo. 

Spørsmålene til diskusjon var hva vi skal spise i framtiden, og hvordan vi skal få det til. 

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon