Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Sandnes FNB har fremdeles ikke opphevet eksklusjonen av partiprofilen Alexandra Eva Lind til tross for formaninger fra partiledelsen, skriver Aftenbladet.

I en pressemelding fra styret i Sandnes FNB tirsdag ettermiddag skriver de at alle forsøk fra deres side for å komme til enighet med Alexandra Eva Lind, nå har stoppet opp, skriver avisa.

I et møte i forrige uke skal Lind ha kommet med flere krav, som FNB Sandnes ikke vil innfri, blant annet at de skulle komme med en offentlig uttalelse om hun er ekskludert på feil grunnlag.

annonse

15. september mottok Lind, som fikk flest personstemmer i partiet ved valget i Sandnes, et brev fra styret i lokallaget om at hun var ekskludert fra partiet på grunn av ukollegial opptreden, og at hun har skadd partiets omdømme.

Tre dager senere opplyste ledelsen for Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) nasjonalt at eksklusjonen var omgjort, men styret i Sandnes FNB sto likevel fast på sin avgjørelse.

Etter eksklusjonen har FNB Sandnes nektet å uttale seg om saken og har sagt at det hele er en personalsak. FNB Sandnes skriver i pressemeldingen tirsdag at Lind gir tydelige signaler på at hun ikke ønsker forsoning, at hun fortsatt ønsker å tale saken sin i mediene samtidig som hun ikke fritar styret for taushetsplikten, og at dette setter styret i FNB Sandnes i en «håpløs situasjon».

– Jeg har bedt om en offentlig unnskyldning og at de forklarer hvorfor de har ekskludert meg. Folk må få vite hvorfor jeg er inne i varmen igjen. Jeg får spørsmål om jeg har gjort noe kriminelt siden jeg ble ekskludert, sier Lind til Aftenbladet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon